Πρόταση της Τρίπολης σε Τσιλιανίδη

Το παρασκήνιο γύρω από το πρόσωπο του Κοσμά Τσιλιανίδη…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είναι ένας από τους παίκτες που δεν υπέγρααν την εκχώρηση μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που τους προτάθηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ και ως εκ τούτου ο νεραρός μεσοεπιθετικός παραμένει απλήρωτος, έχοντας δικαίωμα προσφυγής.

Το τελευταίο διάστημα ο άσος του Ηρακλή έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ φημολογούμενο ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Πανιώνιο. Οι Αρκάδες βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή θέλουν να το εκμεταλλευτούν προς όφελός τους και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ασκούν έντονη πίεση στον 23χρονο ώστε να αποχωρήσει από τους “κυανόλευκους” και να υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους.

Ο Τσιλιανίδης την ίδια ώρα δείχνει διατεθημένος να κάνει υπομονή, ανανωρίζοντας το γεγονός πως ο Ηρακλής του έχει προσφέρει πολλά στην καριέρα του.

Πάντως, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έχουν ανάλογο δικαίωμα με του Τσιλιανίδη και στον Ηρακλή θα πρέπει να “τρέξουν” να βρουν άμεσα λύση, διότι διαφορετικά οι “κυανόλευκοι” κινδυνεύουν να χάσουν κι άλλους παίκτες.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top