Λεοζίνιο: “Είμαι απλήρωτος από τον Φεβρουάριο”

Κραυγή αγωνίας από τον Λεοζίνιο που περιμένει και αυτός με αγωνία τις εξελίξεις στην ομάδα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

«Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και το μυαλό μου είναι εδώ. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει. Προσωπικά θέλω να φτιάξουν τα πράγματα πριν πάμε για προετοιμασία. Να πάμε εκεί και να είναι όλα εντάξει. Ακόμη, όμως, δεν έχει γίνει τίποτα».

Για το αν περίμενε ότι ο Ηρακλής θα έφτανε σε αυτό το σημείο: «Είχα ανάλογα προβλήματα στην Τουρκία και δεν περίμενα ότι θα τα είχα και στον Ηρακλή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα, όμως, πρέπει να δω μπροστά. Πρώτα απ’ όλα να φτιάξουν τα πράγματα εδώ».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Ήρθα από το εξωτερικό και δεν τον ξέρω καλά. Μίλησα μόνο μια φορά μαζί του».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του Παπαδόπουλου. Πολλές φορές μιλούσαμε όλοι μαζί με τον προπονητή. Είναι σημαντικό να είναι μαζί μας και να είμαστε όλοι μαζί κοντά».

Για την διαφαινόμενη φυγή Βέλλιου: «Ναι, έτσι ακούγεται ότι θα φύγει. Αξίζει να πάει σε μια καλή ομάδα ο Βέλλιος. Έκανε καλή χρονιά, έπαιξε στην Εθνική. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και είναι καλό για τον παίκτη να φύγει. Εγώ θα ήθελα να μείνει και να βοηθήσει τον Ηρακλή. Αν φύγει, όμως, πρέπει να έρθει ένας καλός παίκτης στη θέση του».

Για τις οφειλές στο πρόσωπό του: «Εγώ έχω πρόβλημα από τον Φεβρουάριο και μετά. Δεν πληρώθηκα από τον Φεβρουάριο. Γι’ αυτό λέω ότι πρέπει να φτιάξουν πολλά πράγματα. Πρέπει να πληρωθούμε πριν πάμε στην προετοιμασία. Θα είναι δύσκολο να πάμε καλοκαίρι προετοιμασία χωρίς χρήματα».

Για το τι θα κάνει αν δεν πληρωθεί: «Πρέπει να μιλήσουμε με τον πρόεδρο. Όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι παίκτες. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Πρέπει, όμως, να υπάρξει μια λύση από τον πρόεδρο για όλους μας».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top