“Έχουμε βάλει την ομάδα πάνω απ’ όλα”

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ιντζόγλου στην εφημερίδα “ArenaPress” …

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου στο διάστημα που βρίσκεται στους «κυανόλευκους» ζει διάφορες καταστάσεις και μιλώντας στην «Α» μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί αυτό το διάστημα σε προσωπικό αλλά και ομαδικό επίπεδο. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αποδεικνύεται ότι διαθέτουν μεγάλα αποθέματα υπομονής μέσα στην ανησυχία που υπάρχει για την επόμενη ημέρα της ομάδας του ποδοσφαίρου. Από την ημέρα που αποχώρησαν από τη Μίκρα επικρατεί μια γενικότερη ανησυχία.

Μέχρι τώρα την έχουν διαχειριστεί χωρίς να προβούν σε απερίσκεπτες αποφάσεις και κινήσεις: «Υπάρχει σίγουρα μια ανησυχία για την ομάδα από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενημέρωση από επίσημα χείλη» τόνισε ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» και συνέχισε: «Έχουμε μάθει όλοι μας να κάνουμε υπομονή περιμένοντας να δούμε και να πληροφορηθούμε τις εξελίξεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, έχουμε βάλει την ομάδα πάνω απ’ όλα. Ακόμη και από τους εαυτούς μας» κατέληξε.

«ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑXΤΟΣ Ο ΚΟΡΜΟΣ»

Στον Ηρακλή το καλό κλίμα των αποδυτηρίων ήταν εκείνο που κράτησε σε πολύ καλά επίπεδα την ομάδα. Το οικογενειακό κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων ήταν το σήμα κατατεθέν: «Ελπίζω να μείνει απείρακτος ο κορμός. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα αλλά από την άλλη περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει κι από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε ο καθένας τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του. Είτε θα είναι στην ομάδα ο πρόεδρος είτε δεν θα είναι, θα πρέπει να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις για τον Ηρακλή. Είμαστε μια δεμένη ομάδα και δεν πρέπει να χαλάσει αυτό το κλίμα. Ο χρόνος όμως περνάει και το τηλέφωνό μας δεν χτυπάει. Ευελπιστώ πως θα βρεθεί λύση για την ομάδα μας».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top