“Περιμένουμε τις εξελίξεις”

Για την παρουσία του στην αποστολή της Εθνικής ομάδας και το πως αντιμετωπίζει την κατάσταση στον Ηρακλή, μίλησε στην Arena Press, ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά η συνέντευξη του αρχηγού του Ηρακλή

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία η παρουσία μου στην εθνική ομάδα. Υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία , ειδικότερα στην επιστροφή αλλά άξιζε τον κόπο. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις για την εθνική ομάδα της χώρας σου».

– Ήθελες να κάνεις το ντεμπούτο σου αλλά τελικά δεν χρησιμοποιήθηκες

«Δεν πειράζει. Σημασία έχει να είσαι με την ομάδα. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για την επόμενη φορά και για αυτό θα πρέπει να δουλέψω σκληρά. Έκανα το πρώτο βήμα και θα πρέπει να συνεχίσω».

– Αυτή η εθνική ομάδα μοιάζει να έχει διαφορετικό χαρακτήρα από όσα είχαμε συναντήσει στο πρόσφατο παρελθόν.

«Σχεδόν όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό βοηθάει σημαντικά και όσα παιδιά πήγαμε τώρα στην εθνική μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Το χρειάζεται αυτό μια ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Τώρα έχουμε μπροστά μας την πρόκριση για το Μουντιάλ και σε αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε».

Μετά από πολλά χρόνια δυο παίκτες του Ηρακλή βρέθηκαν την εθνική ομάδα.

«Είναι πολύ καλό. Είναι τιμή για τον Ηρακλή και εμάς να βρεθούμε στην εθνική ομάδα. Σε αυτό μας βοήθησαν οι συμπαίκτες μας στην ομάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω. Μακάρι στο μέλλον και άλλα παιδιά να παίξουν με την εθνική ομάδα».

– Η κατάσταση τώρα στον Ηρακλή;

«Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε. Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγες μέρες και στη συνέχεια θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top