“Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”

Καυστική ανακοίνωση του Iraklis Athens Club κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τη δική τους -καυστική- θέση για τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον ΗΡΑΚΛΗ πήραν τα μέλη του Iraklis Athens Club μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ -ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ- ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΑΡΚΗ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ “ΑΡΜΑΤΑ”. ΙΣΧΥΡΙΖΟΣΟΥΝ ΠΩΣ “ΛΕΦΤΑ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ;

ΟΥΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΕΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΒΑΛΑΝ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ΨΗΛΑ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕ, ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ!

ΛΟΙΠΟΝ , ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ (ΧΡΕΗ) ΣΟΥ ΚΑΙ Σ’ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!
(ΑΝ ΘΙΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ , ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ).

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top