“Δύσκολο να μην επηρεάζεσαι”

Για τα προβλήματα που υπήρξαν στη διάρκεια της σεζόν και τη δική του στάση απέναντι σε αυτά, μίλησε στην εφημερίδα Metrosport ο Μοντέιρο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά το κείμενο της συνέντευξης του Μοντέιρο ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Metrosport απο την Ισπανία…

“Από ένα σημείο και μετά που ήρθα στην ομάδα τον Ιανουάριο άρχισαν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές. Ηταν μια δύσκολη κατάσταση. Βέβαια, μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι λόγω της κρίσης ότι είναι καμιά φορά δύσκολο για μια ομάδα να πληρώνει στην ώρα της και είναι λογικό να υπάρχουν καθυστερήσεις. Μου είχε τύχει στο παρελθόν και στην Πορτογαλία και στην Κύπρο. Πάντα όμως είναι δύσκολα. Ηταν όμως μία κατάσταση που μας επηρέαζε πολύ στον Ηρακλή. Ποτέ όμως δεν λέγαμε τίποτα. Τα συζητούσαμε στα αποδυτήρια και τα κρατούσαμε εκεί, μεταξύ μας και για μας αλλά και για την ομάδα”.

Δύσκολο να μην επηρεάζεσαι”

Ο Μοντέιρο πριν φύγει υπέγραψε -όπως και άλλοι παίκτες- για να πάρει τα χρηματά του από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. “Γνωρίζω ότι υπάρχουν περιορισμοί στις κινήσεις που μπορεί να κάνει η ομάδα και ότι μπορεί να κάνει δύο ανανεώσεις συμβολαίων. Είμαι ένας από αυτούς και περιμένω το τι θα γίνει. Πριν φύγω, μίλησα με τον προπονητή και είπαμε μερικά πράγματα”, είπε και πρόσθεσε για τα προβλήματα: “Από την εμπειρία μου ξέρω ότι όταν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις σε μια ομάδα με καθυστέρηση στις πληρωμές είναι δύσκολο να μην πηγαίνει το μυαλό εκεί. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες κάποιοι έχουν οικογένειες, έχουν υποχρεώσεις, είναι δύσκολο να μην επηρεάζεσαι. Ηταν δύσκολοι καιροί”.

Λέει επίσης: “Μας έλεγαν ότι θα το λύσουμε, ότι θα τακτοποιηθούν τα πράγματα. Ετσι όμως περνούσανε οι μέρες και οι εβδομάδες και δεν γινόταν τίποτα. Και μέχρι που τελείωσε η σεζόν δεν έγινε κάτι. Μέχρι που έγινε αυτό για να πάρουμε τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα”.

Μιλά με Λεοζίνιο, Καραγκούνη

Εχει κρατήσει επαφές με συμπαίκτες του και κατά σύμπτωση είναι οι άλλοι δύο με τους οποίους ήρθε μαζί τον Ιανουάριο. Με τον Λεοζίνιο (ο ένας) γιατί βοηθάει και η γλώσσα, τα πορτογαλικά. “Με βοήθησε πολύ, μου έκανε και μετάφραση όπου χρειαζόταν, μιλάμε σχεδόν καθημερινά”. Ο άλλος είναι ο Βασίλης Καραγκούνης. “Γνωριζόμασταν και από την Κύπρο και αυτό επίσης με βοήθησε”.

 

“Κοντά ο κόσμος”

Παρά τα προβλήματα έχει την καλύτερη άποψη για τους παίκτες, τον προπονητή και τον κόσμο. Αλλωστε, τα προβλήματα δεν είχαν να κάνουν με αυτούς. “Ο Ηρακλής έχει καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Ο προπονητής σου βγάζει σεβασμό και αυτό που έκανε να κρατήσει στην ομάδα και τους νεαρούς παίκτες αλλά και αυτούς που ήταν στην ομάδα και στη χαμηλότερη κατηγορία δείχνει και τη δουλειά που έγινε και πόσο τους πίστεψε. Δεν έχει σημασία αν ένας παίκτης είναι νεαρός σε ηλικία. Σημασία έχει η ποιότητα που διαθέτεις. Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα και ο κόσμος είναι κοντά της. Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη και μου άρεσε το διάστημα που πέρασα εκεί. Τώρα, περιμένω να ξεκαθαρίσει η κατάσταση”, προσθέτει ο Πορτογάλος.

 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top