Τουτζιάρης: “Πρέπει να φύγει ο Παπαθανασάκης”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενώ σχολίασε και τη στάση που κρατάει ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm:

Αν θα μπορέσει να βρει τον δρόμο του ο Ηρακλής: «Νομίζω ότι πρέπει να βρει άκρη. Δεν γίνεται να περάσει πάλι τα ίδια ο Ηρακλής, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Δεν δικαιούται ο κόσμος να αναστατώνεται ξανά. Πρέπει να βρει τον δρόμο του, να κρατήσει τους παίκτες, αφού δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Πρέπει να βρεθεί ζεστό χρήμα, για να κινηθεί η ΠΑΕ».

Αν πρέπει να έρθει κάποιος άλλος να αγοράσει την ΠΑΕ: «Αν υπάρχει κάποιος καλύτερος, ας έρθει χθες. Να μην είναι κάτι χειρότερο όμως, αλλά κάτι καλύτερο. Ας θυμηθούμε τον Τάκη, τον Χούλη και τους άλλους που έκαναν κακό. Ας μην κάνουμε γρήγορες κινήσεις. Έχουμε καταστραφεί από τέτοιους ανθρώπους. Αν γίνει σωστή διαχείριση των εσόδων που υπάρχουν, τότε θα σωθεί η επόμενη χρονιά».

Η προέλευση των χρεών: «Αν κάνουμε έναν έλεγχο θα βρούμε όλα τα υπάρχοντα. Δεν γίνεται να κρυφτεί τίποτα. Το προτιμότερο από όλα είναι να λένε την αλήθεια και όχι να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Δεν νιώθω ότι έγινε κάτι τέτοιο, απλά ο κόσμος άρχισε να δυσπιστεί προς το πρόσωπο του Παπαθανασάκη όταν δεν έκανε μεταγραφές τον χειμώνα».

Για τις δηλώσεις του Παπαθανασάκη αναφορικά με τα οικονομικά: «Αν δεν είσαι μέσα στα πράγματα, δεν μπορείς να μιλήσεις για  μια οικονομική συζήτηση. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι να πουληθεί ο Βέλλιος και με αυτά τα χρήματα να ορθοποδήσουμε».

Για την επόμενη χρονιά: «Είναι δύσκολη η επόμενη σεζόν. Οι παίκτες που έχουμε απέκτησαν εμπειρίες, αλλά δεν προσδοκώ κάτι περισσότερο. Δεν πρέπει να φύγουν άλλοι παίκτες. Ο Παπαδόπουλος είπε ότι πρέπει να μείνει ο κορμός και με νέους παίκτες να στελεχωθεί η ομάδα, ώστε να συντηρηθεί για την προσεχή περίοδο».

 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top