“Με αυτή τη διοίκηση ο Ηρακλής δεν έχει μέλλον”

Ο Εμπενίζερ Χάγκαν μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και κατέθεσε την άποψή του για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Την δική του άποψη σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή κατέθεσε ο Εμπενίζερ Χάγκαν με δηλώσεις του στο “Αθλητικό Μετρόπολις”, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι…”με την συγκεκριμένη διοίκηση στην ΠΑΕ, η ομάδα δεν έχει μέλλον”.

Συγκεκριμένα, για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Ημίθεο είπε: “Φαινόταν το πρόβλημα στον Ηρακλή, άσχετα αν ο κόσμος δεν αντιδρούσε. Ο πρόεδρος είπε ότι δεν θα πάρει αδειοδότηση και εγώ το πίστευα ότι θα γίνει αυτό, όπως και πολύς κόσμος. Ο Ηρακλής γυρνάει πίσω, τραβάει πάλι τα ίδια. Ο Παπαθανασάκης ανέλαβε κάποιες τρύπες και δεν τις έκλεισε, όπως μαθαίνω. Τα έσοδα υπάρχουν από τη Super League. Για ποιον λόγο έφτασε σε αυτό το σημείο, μόνο αυτός το ξέρει”.

Σε ερώτηση για τον Βέλλιο και το φερόμενο ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ υποστήριξε ότι: “Αν πας έξω και έχεις ανοιχτό μυαλό, μόνο χαμένος δεν βγαίνεις. Θα βελτιωθεί σίγουρα και ας μην έχει συμμετοχές. Στην Ελλάδα μόνο στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό μπορεί να πάει. Δεν νομίζω να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ για τον Βέλλιο”, ενώ για το τι πρέπει να αλλάξει στον Ηρακλή κατέληξε: “Ο Ηρακλής θα έχει καλή χρονιά μόνο αν αλλάξει η διοίκηση. Με αυτούς δεν πάει πουθενά. Μόνο η ψυχολογία που θα έχουν -αν μείνει η ίδια διοίκηση-… τελείωσε”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top