Παραιτήθηκε ο Σάκης Αποστολίδης

Με ανακοίνωση και έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο Ιβανώφειο, αποχωρεί από τα κοινά της ομάδας μπάσκετ

Ηρακλής, Μπάσκετ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σε όλα τα ΜΜΕ, ο εκ των στελεχών του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Σάκης Αποστολίδης υπέβαλε την παραιτήσή του, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στα κοινά του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αποστολίδη έχει ως εξής:

“Στα τελευταία τέσσερα χρόνια που βρέθηκα στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή, πρώτος μας στόχος ήταν να μην υπάρχουν οικονομικές ατασθαλίες όπως συνέβησαν στο παρελθόν, αλλά και να φτιαχτεί ένα υγιές τμήμα το οποίο να αποτελείται από ανθρώπους που να προσφέρουν στον Ηρακλή και να μην παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του συλλόγου.

Δυστυχώς μόνος μου δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά καταφέραμε έστω, να κερδίσουμε μια άνοδο στην Α2 -που δεν είναι εκεί η θέση του Ηρακλή αλλά μόνο η Α1 χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό- καθώς η ιστορία απαιτεί την ομάδα πρωταγωνίστρια σε όλα τα τμήματα της.

Ο Ηρακλής χρειάζεται ανθρώπους συνειδητοποιημένους, να ξέρουν σε ποιον σύλλογο συμμετέχουν και χωρίς να προσβάλλουν το όνομα και την ιστορία του. Ήταν τιμή μου που βρέθηκα τέσσερα χρόνια στον σύλλογο.

Αποχωρώ από το Δ.Σ της καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή και εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να πετύχουν τον στόχο τους, και πάνω απ’ όλα με σεβασμό, προσφορά αλλά και αγάπη γιατί ο κόσμος αυτός αξίζει μόνο χαρές”.

Σχετικά Άρθρα

Το εντυπωσιακό καλωσόρισμα του ΓκοτζΗΡΑ στον Ντέβιν Ίμπανκς!

Μπάσκετ

Back to Top