“Όλα θα κριθούν απο τον πρόεδρο”

Ο Χουάντερσον τόνισε ότι επιθυμεί να τηρήσει το συμβόλαιο του, ωστόσο επεσήμανε ότι το μέλλον του ίδιου αλλά και της ομάδας θα κριθεί απο τις αποφάσεις του προέδρου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Oι δηλώσεις του Χουάντερσον έγιναν στον Αrena fm με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να αναφέρει μεταξύ άλλων, τα εξής…

“Η θέση μας είναι πάρα πολύ δύσκολη τώρα. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να σχολιάζω το κομμάτι αυτό. Η ομάδα αφού αρχικά βρήκε τα πατήματά της, βρέθηκε λίγο πριν το τέλος σε ψηλές θέσεις και έδειξε ότι μπορούσε να μπει στα πλέι, οφ, αλλά δεν τα κατάφερε και αυτό μας άφησε μια πικρή γεύση.

Συμπεριφερθήκαμε σαν οικογένεια, στηρίζαμε ο ένας τον άλλον και στο παιχνίδι και εκτός αυτού. Όσον αφορά στο θέμα των πληρωμών είναι διοικητικό και δεν θέλω να πω κάτι γι αυτό. Έχω προτάσεις από άλλες ομάδες. Τηρώ όμως το συμβόλαιό μου, έχω ακόμα ένα χρόνο και οποιαδήποτε εξέλιξη έχει να κάνει με τον πρόεδρο.

Όσον αφορά στην ενδεχόμενη προσφυγή είναι προσωπικό θέμα και δε θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό. Υπάρχουν αρκετές προτάσεις και από ομάδες ελληνικές αλλά και από το εξωτερικό. Ισχύει ότι είχα δεχθεί πρόταση από ελληνική ομάδα, αλλά δεν ήθελα να πω ποια ήταν αυτή. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο. Το μέλλον μου αλλά και αυτό της ομάδας κρίνεται από τον πρόεδρο.”

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top