Νοκ άουτ από την Εθνική ο Παλέντζας

Αποχώρησε με διάστρεμμα και δεν ακολούθησε την αποστολή που “πέταξε” για Σμύρνη…

Βόλει, Ηρακλής
Μετά τον Τζιουμάκα, ήρθε η σειρά του Νίκου Παλέντζα να τραυματιστεί καθώς στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν αναχωρήσει για την Σμύρνη έπαθε διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή.

Υπενθυμίζουμε ότι, η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε σήμερα από την Θεσσαλονίκη (μέσω Αθηνών) για την Σμύρνη της Τουρκίας όπου από αύριο έως και το Σάββατο θα συμμετάσχει στο τουρνουά Izmir Cup μαζί με τις Τουρκία, Εσθονία, Ισπανία.

Την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Δημήτρης Τζούριτς και Γιώργος Τζιουμάκας. Ο Τζούριτς ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς για να επανέλθει πάλι από τον τραυματισμό του και ο Τζιουμάκας έχει υποστεί οστικό οίδημα και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ την επόμενη εβδομάδα. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης (περιοστίτιδα) ο οποίος όμως είναι κανονικά στη διάθεση του Σωτήρη Δρίκου.

«Είχαμε κάποια προβλήματα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, στην πορεία προστέθηκαν και κάποια άλλα, ωστόσο στον αθλητισμό αυτά υπάρχουν και είναι μονόδρομος η προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε. Τα παιδιά παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει είναι συνειδητοποιημένα και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε», τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να συμπληρώνει:

«Στην Σμύρνη έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου και εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις, το πώς θα εφαρμοστούν σε συνθήκες αγώνα, ενώ θα προσπαθήσουμε να μοιράσουμε το χρόνο, όσο μπορούμε, σε όλους τους αθλητές».

Αναλυτικά οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στην Σμύρνη είναι οι εξής: Στιβαχτής, Τερζής, Κουμεντάκης, Φράγκος, Πρωτοψάλτης, Ρουμελιωτάκης, Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Ασπιώτης, Δαλακούρας, Γκαράς.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Πέμπτη 9/6
17:30, Ισπανία – Τουρκία
20:00, Εσθονία – Ελλάδα
Παρασκευή 10/6
17:03, Εσθονία – Τουρκία
20:00, Ελλάδα – Ισπανία
Σάββατο 11/6
17:30, Ελλάδα – Τουρκία
20:00, Ισπανία – Εσθονία

Σχετικά Άρθρα

Back to Top