Μίλερ: “Περιμένουμε μία απάντηση μέχρι την Τρίτη”

Ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως θα περιμένει μία οριστική απόφαση από τον Σπύρο Παπαθανασάκη μέχρι αύριο το βράδυ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί:

Ο κύριος Klaus Dieter Müller, Γερμανός επιχειρηματίας, ενδιαφερόμενος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ δηλώνει τα κάτωθι: Μετά από 20 ημέρες εντατικής διαπραγμάτευσης, εμού και των νομικών μου, κ. κ. Καχριμάνη και Γκιώση, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ κ. Παπαθανασάκη, τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ κ. Παπαδόπουλο και των δύο νομικών συμβούλων της ΠΑΕ, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη σύμβαση μεταβίβασης των μετοχών αντιμετωπίζει τεράστιες νομικές και οικονομικές δυσκολίες τις οποίες, όμως, όπως γνωστοποιήσαμε στον κ. Παπαθανασάκη, έχουμε την δύναμη να αντιμετωπίσουμε.

Δυστυχώς ο καιρός περνά χωρίς δική μας ευθύνη σε βάρος του ΗΡΑΚΛΗ και του δυναμικού λαού του που αγωνιά για το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας. Δηλώνουμε ότι θα αναμένουμε την οποιαδήποτε απάντηση, έστω και αρνητική έως την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00 και στην συνέχεια θα τοποθετηθούμε ανάλογα.

Με εκτίμηση, KLAUS DIETER MÜLLER

Πάντως, η επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ, μεταξύ άλλων αναφέρει πως μέρος στις διαπραγματεύσεις με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, παίρνει και ο Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Ωστόσο, η αναφορά αυτή στο πρόσωπο του Παπαδόπουλου, προκαλεί απορίες, με δεδομένο ότι έχει παραιτηθεί(;) από τα καθήκοντά του.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top