Κίνδυνος υποβιβασμού!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SDNA ο αγώνας Ηρακλής – Βέροια, βρίσκεται υπο διερεύνηση απο την Επιιτροπή Δεοντολογίας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο
Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής…

“Περίπου 30 είναι οι φετινοί αγώνες που έχουν έρθει ως «ύποπτοι χειραγώγησης» από την UEFA. Για όλους έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τους «ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς» της ΕΠΟ και οι φάκελοι έχουν διαβιβαστεί στο διερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, όπως για παράδειγμα οι αγώνες κυπέλλου Χανίων– ΟΣΦΠ και ΟΣΦΠ – Χανίων, που θεωρούνται ύποπτοι, η δίωξη δεν ασκήθηκε και στις δύο ομάδες, όπως συμβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων, αλλά μόνο στα Χανιά!

Η εισήγηση για υποβιβασμό της Ξάνθης, του Πανελευσινιακού και των Χανίων για τους αγώνες Πανελευσινιακός –Ξάνθη για το κύπελλο και Πανελευσινιακός – Χανιά για το πρωτάθλημα της Football League, ακόμα κι αν απορριφθεί από το Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, φέρνει τις ομάδες ενώπιον δικαστηρίου με την πλάτη στον τοίχο.

Ήδη η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει ειδοποιήσει και άλλες ομάδες – και από τη Σούπερ Λίγκα – ότι οι περιπτώσεις τους διερευνώνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA τουλάχιστον δύο παιχνίδια που είναι υπό διερεύνηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας, είναι τα Ηρακλής –Βέροια και Απόλλων Αθηνών –Εργοτέλης.

Αν, όπως λέγεται, η έρευνα επεκταθεί σε όλους τους ύποπτους αγώνες, και οι εισηγήσεις για τις εμπλεκόμενες ΠΑΕ είναι «υποβιβασμός», το καλοκαίρι αναμένεται για μία ακόμα χρονιά θερμό, μακρύ και για κάποιους δύσκολο…”

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top