Προβολή ντοκιμαντέρ από την Αυτόνομη Θύρα 10

Άλλη μια εξαιρετική πρωτοβουλία από τους οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι την Κυριακή 12/6 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ποδοσφαιρικό ντοκιμαντέρ “Ayaktakimi” σε μέρος και ώρα που ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες

Επικαιρότητα

Στα πλαίσια ορισμένων εξαιρετικών πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Αυτόνομη Θύρα 10, σήμερα (4/6) ανακοίνωσε ότι την Κυριακή (12/6) θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ποδοσφαιρικού ντοκιμαντέρ με τίτλο “Ayaktakimi” σε μέρος και ώρα που θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, τα μέλη του συνδέσμου του Ηρακλή: “Ακόμα ένα καλοκαίρι βρισκόμαστε στους δρόμους, ακόμα ένας κύκλος διαμαρτυρίας, ακόμη ένα βήμα προς το όνειρο ενός μεγάλου και αυτόνομου ΗΡΑΚΛΗ. Το παράδειγμα μας ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει το θέμα ενός ντοκιμαντέρ, ενώ η υπομονή μας και η επιμονή μας σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν θέμα ψυχολογικής μελέτης.

Μέχρι να βρεθεί ο παραγωγός ο σκηνοθέτης και ο ψυχίατρος που θα αναλάβουν αυτό το βάρος, είμαστε στην πολυ ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ποδοσφαιρικό ντοκιμαντέρ”Ayaktakımı”.

Το “Ayaktakımı” που στα τούρκικα σημαίνει αλήτης, μπαχαλάκιας, είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι μέσα από τις τούρκικες κερκίδες του 2015 και ψηλαφίζει την ενδιαφέρουσα και πολύπλευρη οπαδική κουλτούρα στις πόλεις: Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη και Ντιγιάρμπακιρ (κουρδικό Αμέντ).

Μέσα απο αυτό το ντοκιμαντέρ βλέπουμε πώς κρατικές κινήσεις ανάλογες με αυτές που βιώνουμε στην Ελλάδα (αθλητικοί νόμοι, κάρτα οπαδού κτλ), επηρεάζουν το οπαδικό κίνημα στην Τουρκία, πώς αντιδρούν εκεί οι οπαδοί και πώς καταστέλονται.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα γίνει την Κυριακή 12/6, ενώ για την ώρα και το χώρο θα ενημερωθείτε από το σάιτ μας τις επόμενες ημέρες…

Σας περιμένουμε όλους ώστε να ενημερωθούμε, να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να εμπνευστούμε για τις νέες μάχες που έρχονται”!!!

13346909_1220270048007570_618155030119484305_n

Σχετικά Άρθρα

Back to Top