Ο Ηρακλής και τα… καγκουρό (Video & pics)

Με αφορμή την παρουσία των Βέλλιου και Μπουκουβάλα στην Αυστραλία, η BlueArena επιχειρεί ένα ακόμα ταξίδι στον χρόνο με ένα μίνι αφιέρωμα στη συμμετοχή του Ηρακλή σε ένα ποδοσσφαιρικό τουρνουά στη μακρινή χώρα τον Ιούνιο του 1984.

Blue Moments

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της 1984/85 ο Ηρακλής ταξίδεψε στην μακρινή Αυστραλία ώστε να λάβει μέρος σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά το οποίο παρακολoύθησαν χιλιάδες Έλληνες ομογενείς, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν απο κοντά τον “Βάσια” και τους συμπαίκτες του.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Ηρακλή, με τον Φρίντελ Ράους στον πάγκο του να κερδίζει την Αυστραλία με 3-1.

Ο Ηρακλής βρέθηκε στην Αυστραλία έπειτα απο αίτημα των Ελλήνων ομογενών οι οποίοι κατέβαλαν το ποσό των 6.000.000 δραχμών ώστε οι “κυανόλευκοι” να αποδεχθούν την πρόσκληση τους με όρο, να αγωνιστεί στα παιχνίδια της ομάδας, ο Βασίθλης Χατζηπαναγής.

ira

Στο συγκεκριμένο τουρνουά εκτός του Ηρακλή και της Εθνικής Αυστραλίας, έλαβαν μέρος και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ.

$_35

Σχετικά Άρθρα

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ιβάνωφ ήταν τερματοφύλακας του Ηρακλή! (pic)

Διάφορα

41 χρόνια από την ιστορική “εξάρα” επί του Παναθηναϊκού… (vids)

Διάφορα

Back to Top