Τον περιμένουν στην γωνία

Η διοικητική κατάσταση στον Ηρακλή, τον καθιστά εξαιρετικά ευάλωτο απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες της Superleague, αλλά και της Football League.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

O Σπύρος Παπαθανασάκης συνεχίζει να παίζει με το μέλλον του Ηρακλή, μετατρέποντας την ομάδα σε εύκολο θύμα απέναντι σε όσους θελουν να επωφεληθούν απο την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή.

Στο πλαίσιο αυτό, αυξάνονται καθημερινά οι ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που έχουν συμβόλαιο με τον Ηρακλή και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνουν τις κινήσεις τους.

Το κακό βέβαια δεν σταματά σε αυτό το σημείο, καθώς τα τελευταία 24ωρα απο το περιβάλλον του Πανθρακικού, γίνονται αναφορές στο ενδεχόμενο ο Ηρακλής να μην αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα με την ομάδα της Κομοτηνής να επωφελείται απο αυτή την εξέλιξη παραμένοντας στη Superleague.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα Τρίκαλα, καθώς ο ΑΟΤ τερμάτισε τρίτος στη βαθμολογία της Football League και μπορεί να επωφεληθεί στην περίπτωση που κάποια ομάδα της Superleague δεν δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top