Πατέλης: «Να κάνει αυτό που πρέπει ο Παπαθανασάκης!»

Ο δικηγόρος και πρώην παράγοντας του Ηρακλή, Θεόφιλος Πατέλης, ο οποίος μίλησε για τη συγκέντρωση των οπαδών της ομάδας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να βρεθεί λύση στα διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Μetropolis 95,5 fm”:

Για τη συγκέντρωση των οπαδών στην πλατεία Αριστοτέλους: «Κατά το παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι έχουν βοηθήσει σημαντικά. Είναι ο μόνος τρόπος για τον κόσμο του Ηρακλή να δείξει την αγανάκτησή του. Ένα καλοκαίρι κάναμε πέρυσι ήρεμο και ξανά πάλι τα ίδια. Ο κόσμος του Ηρακλή δεν πάει στα πολιτικά και τα κομματικά γραφεία».

Για το μέλλον του Ηρακλή: «Πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται. Το τι θα ισχύσει είναι άγνωστο. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι προσέγγισης επιχειρηματιών. Δεν είναι θέμα του κόσμου, αλλά του Παπαθανασάκη. Ο ίδιος ήξερε μέχρι που φτάνει το πορτοφόλι του. Έπρεπε να έχει ψάξει να βρει διάδοχη κατάσταση. Άλλες ομάδες κάνουν προγραμματισμό και εμείς δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε».

Αν υπάρχουν Έλληνες επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ:«Δεν μπορώ να ξέρω για τον κ. Αντωνέλλη. Όλοι έχουν επιχειρήσεις και η μία μετά την άλλη κλείνει. Κάποιοι παλαιότερα συνεισέφεραν και τώρα δεν μπορούν. Πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο του ο Ηρακλής. Ο κόσμος κάνει αυτό που πρέπει, ας κάνει και ο Παπαθανασάκης αυτό που πρέπει».

Για τι θα γίνει σε περίπτωση που πωληθεί ο Απόστολος Βέλλιος: «Σαν οπαδός δεν θέλω να φύγει ο Βέλλιος, αλλά να έρθουν και άλλοι 16-17. Σαν άνθρωπος της διοίκησης της ΠΑΕ, θα έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει ένας ΓΣ που να προσέχει τις κινήσεις του Παπαθανασάκη, ώστε να διασφαλιστεί ότι με τα χρήματα του Βέλλιου θα καλυφθούν κάποιες υποχρεώσεις. Μέσα στον μήνα θα πρέπει να πληρωθούν κάποιες χιλιάδες ευρώ. Το θέμα δηλαδή δεν είναι αν θα φύγει, αλλά το τι θα γίνει με τα χρήματα αυτά. Ο Παπαθανασάκης μπορεί να πάρει τα λεφτά, λέγοντας ότι τα έχει βάλει στην ΠΑΕ».

Για τις ευθύνες του Παπαθανασάκη: «Πώς να τον βρεις και πώς να τον πιέσεις τον Παπαθανασάκη; Δεν έχω κάτι μαζί του, μπορώ να πω ότι αγάπησε τον Ηρακλή. Δεν είναι σαν κάτι άλλους απίστευτους που έχουν έρθει. Από δικές του επιλογές έγιναν όλα αυτά. Δεν έκατσε να συζητήσει με κάποιους ανθρώπους. Αυτός εξαφανίστηκε. Εξακολουθεί να αφήνει τον Ηρακλή μόνο του, χωρίς να έχει μπει στο κλίμα του Ηρακληδέα. Πρέπει να κάτσει να μιλήσει για να μην διαλυθεί πάλι ο Ηρακλής».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top