ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: “Αύριο δίνουμε την δική μας απάντηση”

Ανακοίνωση κάλεσμα στον κόσμο εν’ όψει της αυριανής (2/6) κινητοποίησης στην Πλατεία Αριστοτέλους στις 20.00 εξέδωσε ο Ερασιτέχνης

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Εν’ όψει της αυριανής (2/6) κινητοποίησης του κόσμου του Ηρακλή στις 20.00 έξω από τα γραφεία της ΑΘ10 στην πλατεία Αριστοτέλους, ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση κάλεσμα στους φίλους της ομάδας προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν μαζικότερη παρουσία αναφέροντας μεταξύ άλλων πως…”θεωρούμε ευνόητο ότι η πλατεία θα πλημμυρίσει με κόσμο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί όλο τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ αύριο Πέμπτη 02/06 και ώρα 20.00 στην πλατεία Αριστοτέλους μπροστά στα γραφεία της Α.Θ.10 Η ώρα της αλήθειας έφτασε.

Για άλλη μια φορά καλείτε ο κόσμος να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Θεωρούμε ευνόητο ότι θα πλημμυρίσει την πλατεία Αριστοτέλους. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν υπάρχει περιθώριο άλλου λάθους.

Σε οποιαδήποτε διάδοχη κατάσταση ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει να είναι παρόν. Χωρίς επίσημο φορέα του ΗΡΑΚΛΗ, πάντα θα βρίσκεται οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται αυτό τον τεράστιο Σύλλογο.

Αύριο λοιπόν δίνουμε την δικιά μας απάντηση. 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ”

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top