Καραούλι χωρίς αποτέλεσμα…

Άκαρπη η προσπάθεια τεσσάρων ρεπόρτερ του Ηρακλή που θέλησαν να συναντήσουν στο Electra Palace τον Σπύρο Παπαθανασάκη, ο οποίος αποφεύγει πλέον ακόμη και τους συνεργάτες του

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο των δύσκολων στιγμών που διανύει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, η αναζήτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ συνεχίζεται, αλλά ο Σπύρος Παπαθανασάκης εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, όχι μόνο από τους τέσσερις ρεπόρτερ της ομάδας (Σωτηρόπουλος, Ματζιούκης, Παπαγιαννάκης, Καλέσης) που βρέθηκαν σήμερα στο Electra Palace με σκοπό και βασικό αίτημα να μιλήσουν μαζί του προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουν τις προθέσεις του, αλλά ακόμη και από τους ίδιους του, τους συνεργάτες.

Η κατάσταση παραμένει τραγική και σημάδια αισιοδοξίας δεν φαίνονται στον ορίζοντα τουλάχιστον σ’ ότι αφορά τον Καναδό, με αποτέλεσμα μοναδική όαση αντίδρασης αυτή τη στιγμή, να φαντάζει η κινητοποίηση της Πέμπτης (2/6) στις 20.00 έξω από τα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο κόσμος και η σημαντικότητα της μαζικής συμμετοχής του, είναι αυτός που θα τρέξει τις εξελίξεις και αυτό όσο πιο σύντομα γίνει αντιληπτό τόσο πιο γρήγορα θα προληφθούν καταστάσεις, οι οποίες δεν αφορούν μόνο το μέλλον της ΠΑΕ, αλλά ακόμη και την βιώσιμότητά της.

Είναι χαρακτηριστικό, πως πέρα από όλες τις οφειλές που πρέπει να διευθετηθούν και αφορούν ΙΚΑ, εφορία και χρέη προς τρίτους, τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, σήμερα (31/5) ολοκληρώθηκαν. Γεγονός που σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας και αμέσως μετά οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου. Τούτο απαιτεί κάποια χρήματα, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στην ΠΑΕ και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί όσο μεγαλομέτοχος παραμένει ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν είναι εύκολο να βρεθούν άμεσα. Για την ακρίβεια δεν θα βρεθούν.

Στο μεταξύ, ο Καναδός φέρεται να έχει αποκοπεί πλήρως ακόμη και από ανθρώπους που μέχρι πρότινος αποτελούσαν τους στενούς του συνεργάτες. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι, καθώς περιμένουν για ώρες εδώ και μέρες τον Παπαθανασάκη στο roof garden του Electra Palace προκειμένου να τον συναντήσουν, αφού στα τηλέφωνα δεν απαντά πλέον. Σήμερα μάλιστα, κατά την επίσκεψή μας στο ξενοδοχείο με σκοπό να μιλήσουμε μαζί του και να μας αποκρυπτογραφήσει…που το πάει επιτέλους, πηγές μας ενημέρωσαν ότι δεν βρίσκεται στο ξενοδοχείο, διότι είχε σημαντικό ραντεβού για την ΠΑΕ (πιθανότατα με τον Γερμανό, Κλάους Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος λίγο αργότερα εθεάθη στο κέντρο της πόλης).

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση παραμένει δύσκολη. Και επαναλαμβάνουμε ότι η μοναδική ΣΟΒΑΡΗ δραστηριότητα είναι η κινητοποίηση του κόσμου την ερχόμενη Πέμπτη (2/6). Μια κινητοποίηση που η μαζικότητά της, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ΠΑΕ και στην άμεση απομάκρυνση ενός ανθρώπου που αποδεδειγμένα πλέον, δεν έχει μαντήλι να κλάψει, πολύ δε περισσότερο να εκπληρώσει κάποια βασική υποχρέωση της ομάδας. Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν πως λογαριασμοί πρώην μελών του διοικητικού συμβουλίου, έχουν ήδη μπλοκαριστεί, ενώ η Μίκρα έχει πλέον ερημώσει.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top