“Μοναδικός μας δρόμος είναι…Ο ΔΡΟΜΟΣ”!

Οι μέρες περνούν, ο Παπαθανασάκης μένει εγκλωβισμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και οι οπαδοί του Ηρακλή ξεκινούν και πάλι κινητοποιήσεις με αρχή την Πέμπτη (2/6) στις 20.00 στους δρόμους της πόλης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι μέρες περνούν και στη Μίκρα δεν φαίνεται να κινείται τίποτα. Ένας άνθρωπος, ο Σπύρος Παπαθανασάκης, εγκλωβισμένος στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, χωρίς να παίρνει ουσιαστικές αποφάσεις και αποφεύγοντας να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια, οδηγεί μέρα με τη μέρα τα πράγματα στο απροχώρητο. Ούτε μιλάει, ούτε λαλάει. Ούτε έχει επισημοποιήσει το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να φύγει, ούτε όμως κάνει και κινήσεις που θα επαναφέρουν την ομάδα σε τροχιά βιωσιμότητας.

Στο πλαίσιο αυτό και από την στιγμή που η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, οι οπαδοί ξαναβγαίνουν στον δρόμο, με σκοπό να διεκδικήσουν οι ίδιοι ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα τους. Την Πέμπτη (2/6) λοιπόν, στις 20.00 ο μόνος δρόμος -όπως αναφέρει και η Αυτόνομη Θύρα 10 στην ανακοίνωση που εξέδωσε- είναι…ο ΔΡΟΜΟΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Φτάνει πια!!!

Δεν ανεχόμαστε άλλο να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στην πολλοστή προσπάθεια διάλυσης του ΗΡΑΚΛΗ!!!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, σαν να μην άλλαξε τίποτε γύρω μας, οι δρόμοι τρέχουν χιαστί κι εμείς πορευόμαστε πάνω τους, προσπαθώντας να προλάβουμε τα όνειρα μας. Σημείο Χ κι εμείς παρέα σε άλλη μια πορεία, σε άλλη μια διαδήλωση, σε άλλη μια μάχη κι ας φύγαν χίλιοι δυο καιροί, θα είμαστε όλοι εκεί που προστάζει η ιστορία του συλλόγου.

Ενάντια στη διάλυση απαιτούμε την αλλαγή. Ενάντια στη σιωπή, τα λόγια και το σεβασμό στην ιστορία. Ενάντια στην αμνησία, τη μνήμη των αγώνων μας. Ενάντια στην ταπείνωση, την αξιοπρέπεια. Ενάντια στο μαύρο μέλλον, το όραμα του μεγάλου αυτόνομου ΗΡΑΚΛΗ!!!
Το πρόβλημα μας θα γίνει ξανά, πρόβλημα της πόλης.

Μοναδικός μας δρόμος… ο δρόμος!!!

Πέμπτη 2/6 στις 20:00 στην Αριστοτέλους μπροστά στα γραφεία της Α.θ.10!!

Όσο θα υπάρχουν αυτοί που θα αγωνίζονται, αυτοί που δεν παραδίνονται, που δεν συμβιβάζονται, που δεν λυγίζουν στον πόλεμο… κανένας και τίποτε δεν θα μπορέσει να μικρύνει τον ΗΡΑΚΛΗ!!!
ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΣΤΙΣ 20:00
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Α.Θ.10
ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top