Ένας Ολυμπιονίκης στην προπόνηση του Τζούντο!

Ντοκιμαντέρ για την αθλητική και κοινωνική προσφορά του “κυανόλευκου” τμήματος, ετοιμάζεται από το κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων

Άλλα αθλήματα

Ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στην κωπηλασία Νοτιοαφρικανός, Sizwe Ndlovu βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη (26/5) στις εγκαταστάσεις του Ιβανωφείου και έκανε για πρώτη φορά μάθημα Τζούντο.

Κίνηση, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ, που αφορά το αθλητικό και κοινωνικό έργο του “κυανόλευκου” τμήματος, από το κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων, δημοσιογράφος του οποίου ήρθε τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Μια επιλογή που αφορά το τζούντο του Ηρακλή, που δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθως οι παραγωγοί αυτού του αφιερώματος έκαναν διεξοδική έρευνα πριν έρθουν από το Λονδίνο στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι του τμήματος, ευχαρίστησαν την δημοσιογράφο, Ειρήνη Λιούμη τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους γονείς των μικρών αθλητών για την υπομονή και την συμβολή τους με την οποία βοήθησαν στην ολοκλήρωση των διήμερων γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ.

Back to Top