Σπάσε -επιτέλους- τη σιωπή

Οι ημέρες περνάνε αργά και βασανιστικά για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή χωρίς καμία απολύτως εξέλιξη…

Οι ημέρες σιωπής συνεχίζονται στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στη Μίκρα με τα 24ώρα να κυλάνε αργά και βασανιστικά για τον σύλλογο, αλλά και για το… κρυφτό που παίζει ο μεγαλομέτοχος της “κυανόλευκης” ΠΑΕ.

Θέλω να πιστεύω πως ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα και το μόνο που έχει να κάνει είναι να βρει την θετική εξέλιξη για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, κάτι που ο ίδιος δε μπόρεσε να προσφέρει.

Ωστόσο, ως και σε αυτό το κομμάτι δεν ανοίγει τα χαρτιά του ή άμα θέλετε δε σπάει τη σιώπη του, καθώς ήταν αρνητικός στο να δώσει άμεσες απαντήσεις στα… καυτά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Ερωτήματα που ημέρα με την ημέρα γίνονται περισσότερα και όταν βλέπεις πως δε μπορείς να πάρεις μια απάντηση αρχίζεις να τρελένεσαι και αναρωτιέσαι τι να κάνουμε τις απαντήσεις ρε Σπύρο όταν -με το καλό- αλλάξει χέρια η ΠΑΕ;

Είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις όχι σε εμάς Σπύρο, αλλά σε αυτόν τον κόσμο που του έταξες τόσα πολλά και το μόνο που κατάφερες να του προσφέρεις ήταν η επιστροφή στην Super League. Στο αναγνώρισε ο κόσμος, αλλά εσύ έβαλες τον πήχη σε πλέι οφ και Ευρώπη. Αλήθεια πως στόχευες να το πραγματοποιήσεις αυτό;

Και εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως θα μπορέσεις να αντικρίσεις τον κόσμο του Ηρακλή στα μάτια; Πως θα μπορέσεις να τον δεις απέναντί σου; Γιατί όσο υπάρχει αυτή η σιωπή Σπύρο το μόνο σίγουρο είναι πως θα τον δεις τον κόσμο -ξανά- απέναντί σου καθώς η πορεία στο “Electra Palace” ήταν απλά μια γεύση όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top