«Βέλη» Σεντελίδη για Θ. Παπαδόπουλο και Κωφίδη

“Βέλη” Μάκη Σεντελίδη σε Θόδωρο Παπαδόπου και Σάββα Κωφίδη…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ευθύνες στον Θόδωρο Παπαδόπουλου έδωσε ο Μάκης Σεντελίδης για την φετινή σεζόν, με όσα ανέφερε στον «Arena FM 89,4».

Συγκεκριμένα ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Μάκης Σεντελίδης, τόνισε ότι δεν ήταν ενεργός με την ΠΑΕ, αλλά συζητούσε απλά με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για την ομάδα, χωρίς να έχει αρμοδιότητες.

“Δεν ήμουν ποτέ στενός συνεργάτης του Σπύρου Παπαθανασάκη. Αν ήμουν θα είχα πάρει και κάποια θεσμική θέση στην ΠΑΕ. Αυτό που έκανα ήταν να τον φέρω σε επαφή με τον Ηρακλή με τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Ελεγα από την αρχή ότι μόνος του δεν μπορεί να αντέξει το βάρος. Τον έδωσα κάποιες συμβουλές αλλά δεν τις εφάρμοσε ποτέ”, τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι λάθος η εντύπωση που υπάρχει ότι τον επηρέαζα και ήμουν στενός συνεργάτης του. Είχα απλά μια επαφή με τον Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά ποτέ δεν είχα καμία εισήγηση και καμία ανάμιξη στις μεταγραφές. Οι μεταγραφές έγιναν από τον Παπαθανασάκη και τον προπονητή. Απλά ήμουν αντίθετος στις πολλές μεταγραφές. Δεν είχα κανένα λόγο να κάνω κάτι περισσότερο. Παλιότερα ήλεγχα τα χρήματα  της ΠΑΕ πριν αναλάβει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος. Αυτός ήταν το απόλυτο αφεντικό».

«Με παρέκαμπτε ο Κωφίδης»

Ο Μάκης Σεντελίδης αναφέρθηκε και στον Σάββα Κωφίδη, αλλά και όσα μετέφερε στον Σπύρο Παπαθανασάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Του είχα πει να μην ανοίγεται οικονομικά γιατί η κρίση είναι μεγάλη και δεν θα αντέξει. Μου έλεγε ότι είμαι τσιγκούνης. Νομίζω ότι κάποιοι τον παρέσυραν. Με όρισε να είμαι διοικητικός υπεύθυνος στις ακαδημίες αλλά με παρέκαμπτε ο Σάββας Κωφίδης. Ο ρόλος μου ήταν να εποπτεύω κατά κάποιο τρόπο τις ακαδημίες και τίποτα περισσότερο. Ο Ηρακλής πρέπει να στηριχτεί στα δικά του παιδιά και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Από τον Σεπτέμβριο δεν είχα καμία ανάμειξη με την ΠΑΕ. Στον Παπαθανασάκη αρέσουν οι σειρήνες και όχι αυτοί που του λένε χρήσιμες πληροφορίες», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top