Λάζαρ: “Ημουν 7,5 μήνες απλήρωτος, κάποιοι δεν ήθελαν να παίξω”

Ο Ρουμάνος μέσος έλυσε τη σιωπή του…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα έγιναν στη φετινή χρονιά στον Ηρακλή, αναφέρθηκε στο πρόβλημά που αντιμετώπισε, λέγοντας πως δεν ήταν αυτός υπεύθυνος για το ότι δεν αγωνίστηκε.

Επίσης, ξεκαθάρισε τους λόγους που οδηγήθηκε στη λύση της προσφυγής, ενώ τόνισε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα για να αποδείξει την αξία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

Αρχικά είπε: Επτάμιση μήνες δεν πήρα χρήματα από τον Ηρακλή. Αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για μένα. Στο τελευταία παιχνίδι μίλησα με τον Παπαθανασάκη και ζήτησα εξηγήσεις.

Για τον τραυματισμό του: Εμεινα επτά μήνες εκτός γηπέδων. Δεν ήταν δικό μου το λάθος που έμεινα τόσο καιρό. Σέβομαι τον Ηρακλή και δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Σέβομαι τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν ήταν δικό μου λάθος. Τόσο καιρό δε μίλησα και προσπαθούσα συνεχώς για πως θα επανέλθω σε καλή κατάσταση. Το τι έγινε το κρατάω για μένα.

Για την κουβέντα που είχε με τον Παπαθανασάκη: Εγώ είπα στον πρόεδρο πως αν είμαι καλά θα έχω καλή απόδοση, του είπα πως αν τραυματιστώ ξανά δε θέλω χρήματα. Δεν ήθελε να με κρατήσει. Ορισα τον δικηγόρο μου να μιλάει μαζί του.

Για την επιθυμία του: Εγώ θέλω να μείνω στον Ηρακλή. Δε θέλω να φύγω ως αποτυχημένος. Θέλω σαν τρελός  να παίξω γι αυτή την ομάδα. Εχω όρεξη να αγωνιστώ και να προσφέρω.

Για τη θέση που τερμάτισε ο Ηρακλής: Θα μπορούσε η ομάδα να τερματίσει πολύ πιο ψηλά. Ο προπονητής έκανε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα. Αν λυθούν πολλά προβλήματα που έχει η ομάδα, ακόμα και χωρίς άδεια μπορεί να πετύχει πολλά η ομάδα.

Η ομάδα δεν είχε εμπειρία φέτος, αλλά είχε μεγάλη όρεξη για να πετύχει.

Για το πόσο επηρέαζε το οικονομικό στα αποδυτήρια: Το οικονομικό επηρέαζε τους παίκτες. Την ώρα του αγώνα αυτό δεν το σκέφτεσαι, αλλά με καλύτερο μπάτζετ και συνθήκες η ομάδα μπορεί να πάει ακόμα πιο ψηλά.

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: Εκανε πολύ καλή δουλειά. Άλλος στη θέση του θα είχε φύγει με τις συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει. Του ζητάω συγνώμη για το ότι δεν τον βοήθησα. Αλλά ξέρει κι αυτός πως δεν έφταιγα εγώ.

Kλείνοντας, είπε: Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν μάλωσα με τον Ηρακλή. Θέλω να μείνω και η προσφυγή ήταν η μοναδική οδός για να εξασφαλίσω τα χρήματά μου.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top