«Κάποιοι έβαλαν τον εαυτό τους πάνω από τον Ηρακλή»

Ο Νίκος Γραμμένος μίλησε για πολλά θέματα στο “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5” …

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αιχμές κατά συνεργατών του Σπύρου Παπαθανασάκη, οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, τον απαξίωσαν άφησε ο πρώην, πλέον, υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ Ηρακλής Νίκος Γραμμένος.

Αναλυτικά:

«Το αντικείμενό μου υποβαθμίστηκε και το πρόσωπό μου απαξιώθηκε από αυτούς που είχαν τη διοικητική δύναμη να το κάνουν. Δεν εννοώ απαραίτητα τον Παπαθανασάκη. Ανάμεσα σε αυτόν και σε μένα υπήρχαν και άλλα άτομα που μπορούσαν να πάρουν πρωτοβουλίες υποβαθμίζοντας ή κόβοντας ενέργειές μου για θέματα μάρκετινγκ. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι τελικές αποφάσεις στηρίζονται από τον ιδιοκτήτη. Οι εισηγήσεις ή οι προτροπές, όμως, μπορούν να προέλθουν από άτομα που είναι κοντά του. Κοντά του υπήρχαν δύο άτομα τα οποία τους τελευταίους έξι μήνες δημιούργησαν πρόβλημα στο δικό μου αντικείμενο με αποτέλεσμα το τελευταίο τρίμηνο να υπάρχω απλά διεκπεραιώνοντας πράγματα. Και έφτανε το τέλος της ημέρας να με βρίσκει στενοχωρημένο γιατί δεν μπορούσα να κάνω το ένα ή το άλλο και ο Ηρακλής να υστερεί έτσι στο αντικείμενό μου έναντι άλλων ομάδων της Super League».

Για το αν είναι απλήρωτος και κατά πόσο αυτό αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για να παραιτηθεί: «Οι πληρωμές είναι πίσω στο σύνολο των υπαλλήλων και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ. Δεν ήταν, όμως, η προτεραιότητα για μένα. Δεν οφείλεται σε αυτό η παραίτηση. Παντού συμβαίνει στην εποχή μας και αν υπάρχει συναδελφικότητα και εμπιστοσύνη ξεπερνιέται».

Για το λόγο που έφτασε σε αυτό το σημείο ο Ηρακλής: «Υπάρχουν τρεις άξονες που μπορώ να διακρίνω. Ο πρώτος είναι η απειρία κάποιου, δεύτερον οι κακές επιλογές και η κακή πρόθεση όχι για να βλάψει το σύλλογο, αλλά καθαρά προς ίδια οφέλη που μπορεί έμμεσα να βλάψει την εικόνα του συλλόγου. Δεν αναφέρομαι στον Παπαθανασάκη, αλλά σε όσους ήταν πάνω από εμένα διοικητικά και μπορούσαν να αξιολογήσουν κάποιες προτάσεις που είχα».

Για το αν εκτιμά πως κάποιοι έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από την ομάδα: «Συμβαίνει αυτό. Όχι μόνο στον Ηρακλή αλλά και σε άλλες ομάδες. Εκεί έρχεται η εμπειρία του προέδρου που μπορεί να διακρίνει τη συγκεκριμένη πρόθεση και να την επιτρέψει ή όχι».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Είναι πολύ συναισθηματικός. Αγαπάει τον Ηρακλή, όμως, βρέθηκε προ εκπλήξεως. Συνέβησαν πράγματα που μπορεί να μην υπολόγιζε με αποτέλεσμα να είναι σε θέση απίστευτα δύσκολη τώρα. Πρέπει να πάρει αποφάσεις και πρωτοβουλίες καθοριστικές για το μέλλον του Ηρακλή και για τον ίδιο».

Για την συμβουλή που θα του έδινε: «Θα του έλεγα ότι η εμπιστοσύνη προς στελέχη, κόσμο και η διαύγεια είναι βασικά συστατικά για μια ομάδα ώστε να θέσει σωστές βάσεις και να μεγαλουργήσει. Να είναι πολύ προσεκτικός στην επόμενη κίνησή του».

*Οι δηλώσεις έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top