Το…ανοικτό παράθυρο για την παραμονή Περόνε!

Ο Εμάνουελ Περόνε, έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή, ωστόσο αν βρεθεί άμεσα λύση στα διοικητικά των “κυανόλευκων”, υπάρχει ένα ανοικτό παράθυρο για να επιστρέψει στην ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλα στον Ηρακλή, κινούνται γύρω από τις διοικητικές εξελίξεις. Παρόλα αυτά, ο Νίκος Παπαδόπουλος, οφείλει και αυτό πράττει να δει την επόμενη ημέρα του συλλόγου, καθώς από τη στιγμή που η ομάδα δεν εξασφάλισε άδεια, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους “κυανόλευκους” τη νέα χρονιά.

Ως γνωστόν ο Ηρακλής θα πρέπει να δημιουργήσει τη νέα του ομάδα, έχοντας σημαντικούς περιορισμούς σε μεταγραφές και ανανεώσεις. Οι μη αδειοδοτημένες ομάδες έχουν δικαίωμα για δύο ανανεώσεις και μόλις μία μεταγραφή Ελληνα ή ξένου παίκτη, άνω των 24 ετών.

Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις,  υπάρχει ένα ανοικτό… παράθυρο για να γίνει μία μίνι έκπληξη, η οποία έχει να κάνει με τον Εμάνουελ Περόνε.

Ο Ελληνας τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του Αργεντινού στον σύλλογο και αυτό έχει εξήγηση από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν ο Ηρακλής θα ξεμείνει από επιθετικούς, από τη στιγμή που ο Απόστολος Βέλλιος θα πωληθεί, ενώ ο Γιάννης Λουκίνας, θα επιστρέψει στη δράση τον Σεπτέμβριο.

Ο Ηρακλής, παρά τη λύση της συνεργασίας με τον Περόνε, έχει το δικαίωμα μέχρι τις 30 Ιουνίου (ημερομηνία όπου εκπνέει το συμβόλαιό του) να προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον 33χρονο επιθετικό και δεν αποκλείεται αν αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις στην Μίκρα, ο Αργεντίνος, να παραμείνει στο ρόστερ, με τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη να είναι ο έτερος παίκτης που θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ηρακλή.

Πηγή: SDNA

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top