Συνελήφθη ο… πολυπράγμων Τσιπίδης

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο Απόστολος Τσιπίδης.

Διάφορα

Ο Απόστολος Τσιπίδης, μόνο άγνωστός δεν είναι στους φίλους του Ηρακλή, καθώς εμφανίστηκε απο το πουθενά και αφού πρώτα ασχολήθηκε με την ομάδα μπάσκετ, επεδίωξε να εμπλακεί και στα διοικητικά της ΠΑΕ την περίοδο που μεγαλομέτοχος σε αυτή ήταν ο Αντώνης Ρέμος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του  verianet.gr,το απόγευμα της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Βέροιας παρουσιάστηκε ο Όμιλος Royal Club. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Απόστολος Τσιπίδης, επικεφαλής του Ομίλου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον Απόστολο Τσιπίδη στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου και τον οδήγησαν σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Το κατηγορητήριο αναφέρει για τον 43χρονο ότι «ως εκπρόσωπος ομίλου εταιρειών, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως πραγματικά, με το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε επικερδή προγράμματα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας του ομίλου του, απέσπασε σε δύο περιπτώσεις το συνολικό χρηματικό ποσό των 65.500 ευρώ».

Απο την πλευρά της η εφημερίδα «Espresso» αναφέρει ότι ο Τσιπίδης άφηνε να διαρρεύσει ότι με τις γνωριμίες που (δήθεν) είχε στην κυβέρνηση, είχε μάθει ότι επίκειται Grexit και «κούρεμα» καταθέσεων. Οπως φέρεται ότι έλεγε στα θύματά του, ο μόνος τρόπος να διασφαλιστούν οι οικονομίες τους ήταν να τις… επενδύσουν μέσω των εταιρειών του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Τσιπίδης είχε φτάσει στο σημείο να διαδίδει πριν από λίγο καιρό ότι είναι παραγωγός του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και συγκεκριμένα στη νέα ταινία του σκηνοθέτη για τον Νίκο Καζαντζάκη.
Οπως αποκάλυψε ο κ. Σμαραγδής, ο Απόστολος Τσιπίδης τον προσκάλεσε στην Αλεξανδρούπολη δηλώνοντάς του την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην παραγωγή της νεάς ταινίας του. Κρατώντας έναν κόκκινο φάκελο, ο 43χρονος έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια όπως κατήγγειλε ο σκηνοθέτης, εμφανιζόταν να τον εκπροσωπεί.

Στον χώρο του αθλητισμού, εκτός απο την “ενασχόληση” του με τον Ηρακλή, ο Τσιπίδης προσπάθησε να εμπλακεί στα διοικητικά του Άρη, της Καστοριάς, της Λαμίας, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης,  του Φίλιππου Βέροιας κ.α.

Back to Top