“Τελείωσε για εμάς, ο Παπαθανασάκης”

Λίγες ώρες μετά τη συγκέντρωση στο Κατσάνειο και την νηχανοκίνητη πορεία στο ξενοδοχείο που μένει ο Σπύρος Παπαθανασάκης, η Αυτόνομη Θύρα 10 εξέδωσε με την οποία ζητά την άμεση πώληση των μετοχών της ΠΑΕ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Παράλληλα τα μέλη του συνδέσμου καλούν σε συνέλευση στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10 στην πλατεία Αριστοτέλους, ώστε να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου…

“Ο κόσμος, σήμερα γέμισε το Κατσάνειο και μετά την μηχανοκίνητη πορεία προς το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε., έδειξε την αντίθεσή του στο Παπαθανασάκη. Ο καναδός Σπύρος Παπαθανασάκης τελείωσε σήμερα για εμάς. Δε περιλαμβάνεται στα σχέδια και τις επιθυμίες μας που έχουμε για το μέλλον του ΗΡΑΚΛΗ μας, ώστε να τον δούμε ψηλά.

Απαίτηση του συνδέσμου αλλά και όλου του κόσμου του Ηρακλή που παρευρέθηκε σήμερα στο Κατσάνειο είναι η άμεση πώληση των μετοχών και η αποχώρησή του από την Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ.

Την Παρασκευή καλείται όλος ο κόσμος να παραβρεθεί στα γραφεία του συνδέσμου μας στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα πραγματοποιηθεί συνέλευση μετά τις 20:30. Θα συζητηθούν και θα κανονιστούν οι επόμενές μας κινήσεις”.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top