“Μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε εξελίξεις”

Οι δηλώσεις του Μάκη Σαρλή στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5” …

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής, αναφέρθηκε στο θέμα της παραχώρησης των μετοχών της ομάδας από τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε για τον Παπαθανασάκη: «Ο πρόεδρος διευθύνει την ορχήστρα. Θα σας πω τι έγινε χθες. Πλέον στον Ηρακλή δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις, μιας και την προηγούμενη φορά είχα πει ότι ο πρόεδρος θα έρθει στη Γενική Συνέλευση και τελικά έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν θα έρθει».

Για το αν πρέπει να πουληθεί ο Βέλλιος: «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να πουληθεί ο Βέλλιος. Έχουμε περιορισμούς στις μεταγραφές. Εφόσον το διά ταύτα λέει ότι ο πρόεδρος θα πουλήσει και συζητάει με ανθρώπους, αυτοί θα πρέπει να είναι δυνατοί οικονομικά και να έχουν όραμα για να πάνε ψηλά τον σύλλογο. Με τους περιορισμούς που έχουμε θα πρέπει να βρουν τρόπο οι επόμενοι επενδυτές για να κρατήσουν τον Βέλλιο, ώστε να έχουμε αξιοπρεπέστατη ομάδα».

Για το τι θα πρέπει να διασφαλιστεί από τη νέα διοίκηση: «Αν και εφόσον πουληθεί ο Ηρακλής, θα είναι υπόθεση της καινούριας διοίκησης. Θα πρέπει να γίνει από όλες τις μεριές. Θα πρέπει να διασφαλιστεί από παντού. Μπορεί π.χ. να έβαλα πέντε εκατομμύρια, αν άφησα χρέη δώδεκα, τότε δεν πρέπει να συζητάμε. Ο Ηρακλής είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Όποιος δεν τα καταλαβαίνει αυτά, μάλλον ήρθε στο λάθος σωματείο».

Για τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν: «Ας αφήσουμε να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για την επόμενη μέρα του Ηρακλή. Έχει πολλά στελέχη ο Ηρακλής. Υπάρχει ο Γιώργος Ξενίδης που μιλάει για τον Ηρακλή ή ο Λάκης Παπαϊωάννου, που είναι στην Άρσεναλ και εμείς δεν τον χρησιμοποιούμε. Υπάρχουν πολλοί ακόμα και δεν κάναμε τίποτα με αυτούς. Πρέπει να οργανωθούμε για να μην μιλάμε κάθε χρόνια για προβλήματα».

Σε πόσες μέρες θα υπάρχει οριστική έκβαση στις συζητήσεις με τους επενδυτές: «Είναι στο διά ταύτα και μέχρι την άλλη Τετάρτη θα έχουμε νέα. Έτσι θέλω να πιστεύω. Εκτίμηση κάνω. Περιμένουμε να ανακοινωθούν όλα αυτά. Δεν ξέρω αν ζητάει λεφτά. Το μεγάλο ζήτημα δεν είναι ότι πουλάω και δίνω την ομάδα σε μια εταιρεία που θα νομίζει ότι πήρε την Καλλονή. Θα πρέπει να έχουν όραμα οι νέοι επενδυτές και να είναι αξιοπρεπείς, ώστε να είναι καλύτερη η επόμενη μέρα. Μιλάει με πολλούς ο πρόεδρος και ήδη θα έπρεπε να τελειώσουν τα ζητήματα. Τόσο καιρό ακούω ότι μιλάνε, επιτέλους ας γίνουν πράξεις».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top