“Μόναδική λύση η πωληση της ΠΑΕ, δεδομένη η παραίτηση μου”

Οι απαντήσεις του Θόδωρου Παπαδόπουλου και η προτροπή για παραίτηση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

O Θόδωρος Παπαδόπουλος όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα έδωσε το παρών στο Κατσάνειο και προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα έγιναν τη φετινή χρονιά στην ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ στη συνέχεια απάντησε στα δεκάδες ερωτήματα των φίλων της ομάδας που κατέκλυσαν το Κατσάνειο.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της μη αδειοδότησης  ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, υποστήριξε πως το θέμα ήταν καθαρά οικονομικό και τίποτα άλλο, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για την συμπλήρωση του φακέλου.

Σε ερώτηση για το πως πληρώνεται το “Electra Palace”, υποστήριξε πως για ένα διάστημα πληρώνονταν με προσωπικά χρήματα του Σπύρου Παπαθανασάκη, ενώ στη συνέχεια η πληρωμή γύρισε στην ΠΑΕ.

Πάντως, στη συνέχεια, υποστήριξε: “Η μόνη λύση για τη συνέχεια της ΠΑΕ, είναι η πώλησή της. Από όσο γνωρίζω ο κ. Παπαθανασάκης βρίσκεται σε επαφές με ενδιαφερόμενους, ωστόσο δεν μπορώ να γνωρίζω παραπάνω λεπτομέρειες, διότι είναι υπόθεση που χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος”.

Στη συνέχεια και σε ό,τι αφορά τις πληρωμές παικτών, υποστήριξε πως από έχουν πληρωθεί μισθούς Φεβρουαρίου, ενώ υπάρχουν οφειλόμενα από δόσεις συμβολαίων, καθώς και το πριμ των 100.000 ευρώ.

Τέλος, ο κόσμος ζήτησε επιτακτικά την παραίτησή του, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top