ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ (18/5) ΣΤΙΣ 20.00

Είτε το θέλει, είτε όχι ο Σπύρος Παπαθανασάκης, η σημερινή συγκέντρωση θα γίνει κανονικά. Με ή χωρίς την παρουσία του, ΘΑ ΓΙΝΕΙ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μπορεί ο Σπύρος Παπαθανασάκης να αρνήθηκε την παρουσία του στην σημερινή (18/5) συγκέντρωση στο Κατσάνειο στις 20.00 καθώς με χθεσινή του ανακοίνωση, ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραβρεθεί σ’ αυτή, όμως η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Τούτο σημαίνει πως…όποιος αισθάνεται ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει να βρίσκεται σήμερα στο κλειστό προκειμένου να μάθει την αλήθεια, σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις.

Καθημερινά, οι υποχρεώσεις αυξάνονται, στη Μίκρα όσο ντροπιαστικό και αν ακούγεται αυτό, δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη, όπως το τηλέφωνο και το ίντερνετ, ενώ παράλληλα έχουμε πλέον και προσφυγές. Ο Παπαθανασάκης δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί. Η άδεια που θα έδινε την ευκαιρία στον Ηρακλή να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόλο την επόμενη χρονιά δεν πάρθηκε ποτέ, την ίδια στιγμή που υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα στα οποία ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ όμως ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ ΣΤΙΣ 20.00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ, είτε το θέλει ο Παπαθανασάκης, είτε όχι. Είτε με την παρουσία του, είτε χωρίς αυτήν. Γιατί αυτός ο κόσμος οφείλει να ξέρει. Όλος αυτός ο κόσμος που στήριξε την φετινή προσπάθεια, που χάρηκε με την επιστροφή της ομάδας στην Superleague και ξαναβλέπει καταστάσεις που θυμίζουν…παρελθόν, ΟΦΕΙΛΕΙ να ξέρει.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ (18/5) ΣΤΙΣ 20.00.

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top