Το τηλεοπτικό και η συμφωνία με παίκτες

Ο Παπαθανασάκης προτείνει την εκχώρηση της τελευταίας δόσης του τηλεοπτικού στους παίκτες ώστε να διασφαλίσει το ενδεχόμενο να μην γίνουν προσφυγές. Κάποιοι έχουν συμφωνήσει, κάποιοι άλλοι όχι…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το ότι η ΠΑΕ Ηρακλής δεν μπορεί να ανταποκριθεί αυτή τη στιγμή στις οικονομικές υποχρεώσεις είναι δεδομένο, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση στο Κατσάνειο, όπου ο πρόεδρος, Σπύρος Παπαθανασάκης έχει κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που καίνε τον κόσμο.

Παράλληλα όμως, αυτό που πρώτα πρέπει να εξασφαλιστεί άμεσα μετά την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση της άδειας, είναι η παραμονή των παικτών του ρόστερ. Και στο πλαίσιο αυτό, ο Παπαθανασάκης αποφάσισε να προχωρήσει σε επαφές με τους ποδοσφαιριστές ώστε να εκχωρήσει σε αυτούς την τελευταία δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου που αναλογεί στον Ημίθεο και με τον τρόπο αυτό να διασφαλίσει ότι δεν προχωρήσουν σε προσφυγές.

Μέχρι στιγμής αρκετοί παίκτες, όπως οι Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κάσσος κ.α. έχουν συμφωνήσει με αυτή την πρόταση. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν το έχουν πράξει ακόμη, είτε γιατί το σκέφτονται, είτε γιατί το συζητούν. Όπως και να έχει τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top