ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν πάει Κατσάνειο ο Παπαθανασάκης!

Νέο “όχι” του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής για την αυριανή συνέλευση στο Κατσάνειο μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μέσω επίσημης ανακοίνωσης τόνισε πως δε θα δώσει το παρών στην αυριανή έκτακτη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Κατσάνειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής:

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αυτή τη στιγμή ασχολείται με πολύ σοβαρές δραστηριότητες που αφορούν σχέδια για το μέλλον του συλλόγου και θα είναι σε θέση να μοιραστεί τις πληροφορίες με τους οπαδούς αμέσως μόλις οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες ώστε να διασφαλιστεί ότι οι διαπραγματεύσεις δεν βαίνουν αρνητικά, ούτε και τίθεται σε κίνδυνο η εμπιστευτικότητά τους.

«Βρισκόμαστε προς την ολοκλήρωση της διαδικασίας να εξασφαλίσουμε τον βασικό κορμό των παικτών μας, συνεχίζουμε τις εν εξελίξει συζητήσεις για την προσέλκυση νέων ταλέντων καθώς και την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων, ώστε να πάει ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπροστά», δήλωσε με νόημα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θα παραστεί στην συνάντηση του Ερασιτέχνη αύριο το βράδυ, και έχουμε ήδη ενημερώσει τους πάντες ότι οι μελλοντικές συναντήσεις πρέπει να είναι απόλυτα συντονισμένες και να μην υπαγορεύονται χωρίς προηγουμένως να έχουν συζητηθεί.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top