Ερωτηματικό η στάση του Παπαθανασάκη

Άγνωστη παραμένει η στάση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής όσον αφορά την αυριανή του παρουσία την έκτακτη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Κατσάνειο!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η κρίσιμη ημέρα πλησίαζει και όσο περνάνε οι ώρες η αγωνία για την αυριανή συνέλευση (18/5 – 20:00) αυξάνεται όλο και περισσότερο στον κόσμο του Ηρακλή.

Όπως είναι αυτονόητο η παρουσία ΟΛΗΣ της “κυανόλευκης” οικογένειας κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη στην κρίσιμη συνέλευση που θα γίνει αύριο στο Κατσάνειο.

Και όταν λέμε ΟΛΗΣ της “κυανόλευκης” οικογένειας το εννοούμε. Συμπεριλαμβανομένου και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρου Παπαθανασάκη, που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δώσει το παρών στο Κατσάνειο (κάτι που αναφέραμε σαν BlueArena) ώστε να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις στα ερωτήματα του κόσμου του Ηρακλή.

Ωστόσο, τα χαρτιά του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής παραμένουν για την ώρα κλειστά, στη Μίκρα επικρατεί σιγή ιχθύος (εκτός από τα αγωνιστικά δρώμενα) και η παρουσία του Σπύρου Παπαθανασάκη στην αυριανή συνέλευση αποτελεί ένα μεγάλο αν όχι τεράστιο ερωτηματικό.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top