Το… σενάριο για την πώληση της ΠΑΕ Ηρακλής!

Το σενάριο που είδε το “φως” της δημοσιότητας…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο δημοσιογράφος του “Αθλητικού Metropolis”, Γιώργος Μπούζος, στην ραδιοφωνική του εκπομπή, υποστήριξε πως οι Αλέξανδρος Φουρλής και ο Γιώργος Γαλανός, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα metrosport.gr στο ρεπορτάζ της:

Την ώρα που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους επενδυτές προκειμένου να βρεθεί λύση και να αρθεί το οικονομικό αδιέξοδο, τα τελευταία 24ωρα δύο Έλληνες επιχειρηματίας συμπράττουν εκφράζοντας το ζωηρό ενδιαφέρον τους για την κυανόλευκη εταιρεία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Metropolis 95.5 και ο Γιώργος Μπούζος στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο ένας εξ αυτών είναι ο Αλέξανδρος Φουρλής της γνωστής οικογενείας που εμπλέκεται επιχειρηματικά στις εταιρείες IKEA και Intersport. Στο πλευρό του Αλέξανδρου Φουρλή βρίσκεται ο Γιώργος Γαλανός, γνωστός από την παλαιότερη ενασχόλησή του με το μπάσκετ του Ηρακλή, αλλά και το ποδόσφαιρο του Άρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμφότεροι συναντήθηκαν με τον παράγοντα του ιδρυτικού σωματείου της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδόπουλο, στον οποίο εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ. Παράλληλα, ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο του Ηρακλή να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας με δικούς τους λογιστές, ωστόσο, κάτι τέτοιο απαγορεύτηκε από τον κ. Παπαθανασάκη.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top