Την Τετάρτη είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να έρθεις στο Κατσάνειο

Η θέση της BlueArena για την κρίσιμη συνέλευση και την υποχρέωση του Σπύρου Παπαθανασάκη.

BlueArena, Απόψεις

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν ονόματα υποψηφίων αγοραστών. Τα περισσότερα (αν όχι όλα) έχουν διαψευστεί από την ΠΑΕ Ηρακλής και μακάρι να μην ισχύουν, διότι παράγοντες του στυλ Αρβανιτίδη, δεν πρέπει να περνάνε ούτε έξω από τα γραφεία της Μίκρας. Όσα προβλήματα και αν έχει η ομάδα, η ιδεολογία δεν πρόκειται να αλλοιωθεί. Και η ιδεολογία του Ηρακληδέα που δεν αλλοιώθηκε όταν αναγκάστηκε αν ακολουθήσει την ομάδα στην Δ’ εθνική, δεν πρόκειται να αλλοιωθεί ούτε τώρα. Και αυτό θα πρέπει να το έχει πάντα στο μυαλό του, τόσο ο μεγαλομέτοχος, όσο και οι επίδοξοι αγοραστές.

Το τι πραγματικά ισχύει, το γνωρίζει μόνο ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Άντε και οι 2-3 στενοί του συνεργάτες. Οπότε όλοι εμείς μπορούμε μόνο σενάρια να κάνουμε, στηριζόμενοι σε πληροφορίες που διαρρέονται από διάφορες πλευρές, για την εγκυρότητα των οποίων κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά.

Για ένα όμως πράγμα είμαστε βέβαιοι. Ότι την Τετάρτη ο Σπύρος Παπαθανασάκης οφείλει να δώσει το παρόν στην συγκέντρωση του Κατσανείου. Σε αυτόν τον κόσμο που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και τον θεώρησε μέλος της κυανόλευκης οικογένειας, έχει υποχρέωση να δώσει εξηγήσεις και να παράσχει επαρκή ενημέρωση.

Εξηγήσεις για όσα έγιναν (ή δεν έγιναν) και οδήγησαν στη μη αδειοδότηση, αλλά και ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ. Πόσο είναι το χρέος της εταιρίας και τι κάνει για να βγει η ΠΑΕ από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Έφτασε πλέον η στιγμή για να κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια και με καθαρές κουβέντες να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα λειτουργήσει ως πραγματικός ηγέτης και δεν θα “κρυφτεί” πίσω από μία ανούσια ανακοίνωση.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top