Επαφές με υποψήφιο αγοραστή για την πώληση της ΠΑΕ!

Σε συζητήσεις με υποψήφιο αγοραστή που δεν είναι κάτοικος Ελλάδος, βρίσκεται ο Σπύρος Παπαθανασάκης για την πώληση της ΠΑΕ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

O Σπύρος Παπαθανασάκης, μετά την αδυναμία του να βρει λύση, στο οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ, μπήκε σε σκέψεις πώλησης της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες, καθημερινά το σενάριο αυτό ωριμάζει ολοένα και περισσότερο μέσα του.

Μάλιστα, στο προσκήνιο υπάρχει και αγοραστής που επιθυμεί να εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας. Αυτός προέρχεται από την Ευρώπη, και όχι από την Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε διάφορα ρεπορτάζ.

Το ενδιαφέρον του εν λόγου επενδυτή µάλιστα, έχει µεταφερθεί ήδη στον κ. Παπαθανασάκη, δια µέσου εξουσιοδοτηµένου προσώπου και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει και ραντεβού μεταξύ των εκπροσώπων του Ευρωπαίου ενδιαφερόµενου µε τον µεγαλοµέτοχο του Ηρακλή, προκειµένου να ανταλλάξουν απόψεις για τις προϋποθέσεις εξαγοράς της πλειοψηφίας των µετοχών.

Πάντως για την ώρα δεν έχουν υπάρξει περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις εξελίξεις της υπόθεσης, ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, από τη στιγμή που έχει δεσμευτεί πως μέχρι τις 20 Μαίου, θα ανοίξει τα χαρτιά του.

Πηγή: SDNA

 

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top