Έβαλε πωλητήριο, μιλάει με υποψήφιους αγοραστές!

Σε προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με το περιβάλλον του Σπύρου Παπαθανασάκη, οι επαφές για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το σενάριο αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της κυανόλευκης εταιρίας, κερδίζει καθημερινά έδαφος. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από το τιμόνι της ΠΑΕ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο ανθρώπους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Το μόνο που έχει προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι ότι πρόκειται για άτομα που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και βλέπουν με θετικό μάτι την εμπλοκή τους στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Μιλάμε για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις που “τρέχουν” παράλληλα, με τον Παπαθανασάκη να καλείται να διαλέξει με ποιον από τους δύο υποψήφιους αγοραστές θα προχωρήσει τις συζητήσεις μέχρι τέλους.

Όπως μεταφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου, πρόκειται για δύο πολύ σοβαρές περιπτώσεις, που έχουν το οικονομικό υπόβαθρο για να βγάλουν την ΠΑΕ από το οικονομικό τέλμα που έχει περιέλθει.

Δεν αποκλείουν μάλιστα να υπάρχουν καταληκτικές εξελίξεις ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top