“Μάχη για το καλύτερο”

Στο δύσκολο πρόγραμμα του Ηρακλή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στον αγώνα κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου, αναφέρθηκε με δηλώσεις του, ο Δημήτρης Χείλαρης.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αρχικά ο Δημήτρης Χείλαρης τόνισε:

“Θα πρέπει να βλέπουμε την αλήθεια, το πρόγραμμα που έχουμε είναι δύσκολο. Προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση με νίκη εναντίον του Εθνικού, μια από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Α1”.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι της ομάδα του, είπε

“Τώρα παίζουμε με τον Φάρο Κερατσινίου που διεκδικεί και αυτός την άνοδο. Είναι μια ομάδα πλήρεις, με έμπειρους παίκτες, μια ομάδα που σέβομαι προσωπικά και για τον τόπο που βρίσκεται το Κερατσίνι. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι υπάρχουν παίκτες σε οποιοδήποτε άθλημα που όταν παίζουν δεν θέλουν να κερδίζουν.

Το μπάσκετ και όποιο άθλημα ασχολείσαι είναι μια συνεχόμενη μάχη. Την ομάδα μου την περιμένουν τρεις αγώνες ‘’τελικοί’’, δουλεύουμε καλά, βελτιωνόμαστε. Θα δώσουμε την μάχη μας για το καλύτερο”.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Χείλαρης αναφέρθηκε στον κόσμο του Ηρακλή για τον οποίο είπε:

“Με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας τον κόσμο μας, γιατί βοήθεια και την στήριξη του στον τελευταίο αγώνα με τον Εθνικό, τον χρειαζόμαστε κοντά μας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top