Μπουκουβάλας: “Ηταν ένα όνειρο για εμένα”

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Αrena press”. Ο Ελληνας αμυντικός μίλησε για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος.

Δείτε τα κυριότερα αποσπάσματα από όλα όσα είπε:

«Αυτή η πρόσκληση ήταν κάτι που με τιμάει ως ποδοσφαιριστή, αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την παρουσία στην Εθνική ομάδα. Είχα βρεθεί και στις μικρότερες εθνικές ομάδες, αλλά ήταν ένα όνειρό μου που γίνεται πραγματικότητα. Αυτό όμως δεν θα μπορούσα να το πετύχω χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου και του προπονητή μου».

Μια κλήση που ήρθε σε μια δύσκολη σεζόν για τον Ηρακλή;

«Επιστρέφοντας στην Σουπερ Λίγκ προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε όσο γίνεται ψηλότερα την ομάδα. Ισως να μην φτάσαμε εκεί που φανταζόμασταν, αλλά δουλέψαμε αρκετά και μέσα από αυτή την προσπάθεια ήρθε και η κλήση μου στην εθνική ομάδα».

Ο Ηρακλής έχει πλέον δυο εκπροσώπους στην εθνική ομάδα.

«Αυτό είναι πολύ καλό και θα προσπαθήσουμε μαζί με τον Βέλλιο να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Είναι σημαντικό για τον Ηρακλή να παίζουν ποδοσφαιριστές του στην εθνική ομάδα. Μακάρι αυτός ο αριθμός να μεγαλώσει περισσότερο».

– Αλήθεια, περίμενες αυτή την εξέλιξη;

«Το ονειρευόμουν, αλλά δεν μπορούσα να το σκεφτώ. Έπρεπε κάθε αγωνιστική να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και περίμενα μην και έρθει τελικά η ευκαιρία, κάτι που έγινε με την κλήση από τον κ. Σκίμπε τον οποίο και ευχαριστώ».

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top