Ο Πίτου και Ημίθεος στο…μπράτσο! (pic)

Το εντυπωσιακό τατουάζ που έκανε ο Γκαρσία πριν από ενάμιση περίπου χρόνου και αποκάλυψαν ιστοσελίδες από την Κορέα όπου συνεχίζει πλέον την καριέρα του

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μπορεί ο Πίτου Γκαρσία να συνεχίζει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας και συγκεκριμένα στη Seongnam FC, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει διόλου να κρατήσει τις προσωπικές του αναμνήσεις από τα χρόνια που έπαιξε στην Ελλάδα και ειδικά στον Ηρακλή ή ακόμα και να τις αποτυπώσει στο σώμα του.

Ο Αργεντινός μέσος ουδέποτε έκρυψε ότι είχε “δεθεί” με την ομάδα για την οποία ήρθε στη χώρα μας και μάλιστα τον Γενάρη είχε επαφές προκειμένου να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος, όμως τελικά οι επαφές δεν προχώρησαν και το φλερτ δεν οδήγησε σε…γάμο.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, αθλητικές ιστοσελίδες από την Κορέα αποκάλυψαν ένα σημαντικό στοιχείο που αποκαλύπτει ακριβώς αυτό το “δέσιμο” του Πίτου με τον Ηρακλή. Και φυσικά μιλάμε για ένα εντυπωσιακό τατουάζ στο μπράτσο του Αργεντινού, που απεικονίζει τι άλλο; Τον Ημίθεο. Ένα τατού που ο Γκαρσία έκανε πριν από 1,5 περίπου χρόνο σε ένδειξη της αγάπης που είχε πάντοτε και εξακολουθεί να έχει για τον Ηρακλή.

13199407_1249507751768851_1802703635_o

 

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top