“Εκανε προσπάθεια ο Παπαθανασάκης”

Τη δική του άποψη σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής και ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη ημέρα, κατέθεσε ο Νίκος Ατματζίδης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Ατματζίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

“Δυστυχώς ο Ηρακλής έχει αυτά τα προβλήματα τα οικονομικά. Και ο Παπαθανασάκης ότι μπόρεσε έκανε και τώρα να δούμε πως θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.

Και κάποιοι παίκτες για τους οποίους ξοδεύτηκαν χρήματα δεν πρόσφεραν. Ίσως πρέπει να βγάλουμε τους πιτσιρικάδες, έχει στην Κ20 2-3 παίκτες που μπορούν να ανεβούν στην πρώτη ομάδα.

Ο μεγαλύτερος ευεργέτης του Ηρακλή είναι ο Θόδωρος Παπαδόπουλος. Θα είχε διαλυθεί ο Ηρακλής χωρίς αυτόν. Έκανε μια τεράστια προσφορά με χρήματα από την τσέπη του. Έβαλε και ο Παπαθανασάκης, αλλά μπορεί να έχει εξαντλήσει τα χρήματά του. Έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Κάναμε κάποιες άχρηστες μεταγραφές το Γενάρη, χωρίς να βοηθήσει κανένας. Στις μεταγραφές είχαμε αποτυχία μεγάλη. Δεν πρέπει να ρίχνουμε όλη την ευθύνη στον Παπαθανασάκη. Έξω από το χορό λέμε όλοι πράγματα. Αν είναι προς το καλό του συλλόγου ας πωλήσει τον Βέλλιο”.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top