Μπουλούτ: “Δεν επιστρέφω αν δεν πληρωθώ”

Οι δηλώσεις του Μπουλούτ σχετικά με τον λόγο που δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Κερέμ Μπουλούτ, όπως διαβάσατε και χθες στη BlueArena θεωρείται ξένο σώμα για τον Ηρακλή. Οι λόγοι γνωστοί. Ο Αυστραλός εκτός από το γεγονός πως δεν βοήθησε αγωνιστικά, έχει πέσει σε ουκ ολίγα πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ ακόμα δεν έχει επιστρέψει από την Τουρκία όπου βρίσκεται.

Βέβαια, ο ίδιος με δηλώσεις του στην “Arena Press”, έδωσε την εξήγησή του αναφορικά με τους λόγους όπου απουσιάζει από τις προπονήσεις…

«Όταν έφυγα από την Ελλάδα είχα ενημερώσει, ότι για να επιστρέψω θα πρέπει να με πληρώσουν. Έχω να λαμβάνω χρήματα και η οικογένεια μου είναι δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Η κατάσταση είναι δύσκολη, όπως και σε ολόκληρη την ομάδα και περιμένω τις εξελίξεις».

Συνεχίζοντας ο επιθετικός του Ηρακλή συμπλήρωσε: «Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μου και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου και να πάρω αποφάσεις. Δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα και απλά περιμένω. Γνωρίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top