«O κόσμος του Ηρακλή θέλει ενημέρωση…»

Οι δηλώσεις του Μάκη Σαρλή στο “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, Μάκης Σαρλής τοποθετήθηκε για τη συγκέντρωση που θα γίνει στο «Κατσάνειο» με αφορμή τη μη αδειοδότηση της ομάδας.

Στις δηλώσεις του ο Μάκης Σαρλής τόνισε πως ο Σπύρος Παπαθανασάκης θα δώσει το “παρών” στη συγκέντρωση της Τετάρτης, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ήρθε επίσημη ανακοίνωση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην οποία τονίζει πως δε θα είναι την Τετάρτη στο Κατσάνειο.

Αναλυτικά:

Για τη συγκέντρωση στο Κατσάνειο την Τετάρτη: «Έγινε ένα κάλεσμα από το μεγαλύτερο οργανωμένο κίνημα του Ηρακλή και από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, το οποίο δεν έχει μιλήσει μέχρι τώρα και μετά το σοκ της μη αδειοδότησης. Είναι κάλεσμα για να βρεθεί σύσσωμη η οικογένεια του Ηρακλή με παρόντα τον πρόεδρό μας. Η ανακοίνωση λέει ρητά ότι ο Ηρακλής δεν είναι μόνο η Αυτόνομη Θύρα 10. Καλούν όλον τον κόσμο του Ηρακλή, διοικήσεις μπάσκετ, Γ.Σ, βόλεϊ, τα πάντα. Οργανωμένο κόσμο και μη. Το έχουμε ζήσει και παλιά αυτό με 2-3 χιλιάδες κόσμο στο “Κατσάνειο”. Είναι σοβαρό το θέμα. Υπάρχει πρόβλημα στον Ηρακλή, το ξέρουμε όλοι, έχει καταδειχθεί. Πρέπει να δούμε η επόμενη μέρα πως θα είναι».

Για το τι θέλει ο κόσμος: «Ενημέρωση ζητάει ο κόσμος του Ηρακλή και υπάρχει μια αδυναμία σε αυτό. Δεν γνωρίζουμε και εμείς τίποτα. Θα πρέπει οι άνθρωποι της διοίκησης να ενημερώσουν τον κόσμο. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, μην τα λέμε ξανά και ξανά. Το διά ταύτα είναι να λυθούν τα προβλήματα στον Ηρακλή, δεν μπορεί να πηγαίνει με πατερίτσες. Είναι ένα μεγάλο σωματείο ο Ηρακλής, που μπορεί να γεμίζει γήπεδα, που έχει κόσμο και όταν αδικείται βγαίνουν 20.000 στον δρόμο. Έχει το μεγαλύτερο οργανωμένο οπαδικό κίνημα, την Αυτόνομη Θύρα 10. Δεν γίνεται να μην κάνει κάτι ιδιαίτερο. Δεν μπορεί να πηγαίνει για τη σωτηρία. Δεν μπορεί να συζητείται αν θα πουληθεί παίκτης. Ο Ηρακληδέας θέλει να ακούει αν θα αγοραστεί παίκτης. Όλα αυτά γυρίζουν το μυαλό του κόσμου και πρέπει όλοι να δουν όπως θέλουν τον Ηρακλή».

Για τη δήλωση του Παπαθανασάκη ότι τα έσοδα από τα διαρκείας ήταν 79.000 ευρώ: «Εδώ είναι ένα λαθάκι. Εδώ έχουμε ένα θέμα. Κάποια μεταφορά λάθος θα έγινε στο νούμερο. Ήμουν όλο το καλοκαίρι στα διαρκείας και είχε επί 20 μέρες στα σκαλιά κόσμο. Δεν έκανε λάθος ο πρόεδρος, του δώσανε στο χαρτί λάθος νούμερο. Μόνο στη θύρα 13 είχαν πουληθεί 1.000 διαρκείας. Αυτό είναι ένα χαρτί από το λογιστήριο και ενδεχομένως κάποιο νούμερο να ήταν λάθος. Ο πρόεδρος αυτό διάβασε και αυτό είπε, κάποιοι άλλοι κάνανε λάθος που του είπαν αυτό το νούμερο. Τα διαρκείας ήταν πολύ περισσότερα. Δεν ήταν τρελοί όλοι αυτοί που κάθονταν στη θύρα 1 να πάρουν διαρκείας το καλοκαίρι. Ήταν πάνω από 2.000 τα διαρκείας. Δεν ξέρουμε τι βλέπαμε; Θα διευκρινιστεί αυτό το θέμα στο την Τετάρτη στο “Κατσάνειο”. Το είδαμε με τα μάτια μας. Είχαν πουληθεί πολλά διαρκείας και μας σταμάτησαν τα capital controls. Αν γινόταν και η μεγάλη μεταγραφή θα εκτοξευόμασταν. Είναι πολλά περισσότερα από 300.000 ευρώ τα έσοδα από τα διαρκείας. Το δικό μου το μέτρημα πρέπει να βγει από το λογιστήριο. Το πέταλο όλο μαζί πούλησε γύρω στα 1.000 διαρκείας, το ίδιο και η 13. Στα επίσημα καμιά 600-700. Έγινε λάθος. Δεν υπάρχει αυτό το νούμερο, ο Ηρακλής ανέβηκε μετά από τόσα χρόνια».

Για το αν θα πάει στο Κατσάνειο ο Παπαθανασάκης: «Θα μιλήσω με τη διαίσθησή μου. Σαφώς και θα έρθει. Η Αυτόνομη έστειλε ανακοίνωση για να έρθει την Τετάρτη στο “Κατσάνειο” ο Παπαθανασάκης και να συζητήσουν από κοντά. Είναι ο πιο πολιτισμένος σύνδεσμος για μένα και στο τέλος μιλάει τελευταία. Πρέπει να καταδειχθεί η συμπεριφορά της. Ήταν άριστη. Η Αυτόνομη Θύρα 10 κατέβασε 2.500 κόσμο στο Πεδίον του Άρεως, ημέρα Τετάρτη. Είναι το πρώτο κομμάτι του κόσμου, αλλά βεβαίως και δεν είναι όλος ο Ηρακλής. Το γράφουν και οι ίδιοι στην ανακοίνωσή τους και καλούν όλον τον κόσμο του Ηρακλή, λέγοντας πως δεν είναι μόνοι τους ο Ηρακλής. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάει ο Παπαθανασάκης. Τις καλύτερες σχέσεις έχει όλον αυτόν τον καιρό ο πρόεδρος. Για ποιον λόγο να μην πάει; Αν κάποιος βάζει κάτι κακό στο μυαλό του, το λέω ξεκάθαρα, ότι ο πρόεδρος θα προστατεύεται από την Αυτόνομη Θύρα 10. Το λέω αυτό γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να νομίζει κάτι άλλο. Η Αυτόνομη Θύρα 10 εγγυάται για έναν πολιτισμένο διάλογο, γιατί το μέλλον του Ηρακλή πρέπει να είναι άσπρο και όχι μαύρο».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής: «Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Έχουμε στρέμματα που δεν ξέρουμε τι γίνονται. Δεν έχουμε γήπεδα βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου».

*Οι δηλώσεις του Μάκη Σαρλή έγιναν στο “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top