“Να δοθούν εξηγήσεις στον κόσμο”

Το μέλος της διοίκησης των “κυανόλευκων”, Χρήστος Αντωνέλης, μίλησε στον Arena fm για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνέλης τόνισε:

“Συναντηθήκαμε με τον Παπαθανασάκη πριν το Πάσχα και γνωρίζοντας ότι δε θα πάρουμε άδεια , ζήτησα να έχω πλήρη ενημέρωση για τα οικονομικά. Δυστυχώς λόγω των εορτών δεν πρόλαβαν να μου τα δώσουν ακόμα.

Έχω  ζητήσει την οικονομική κατάσταση της εταιρίας, επίσης τι θα κάνουμε με το Δ.Σ. που έχω ζητήσει να είναι πιο διευρυμένο και τρίτον τι θα γίνει με την ομάδα τώρα που δεν πήρε άδεια.

Μόλις πάρω τα οικονομικά στα χέρια μου θα μιλήσω. Δεν είχαμε την εβδομαδιαία ενημέρωση παρόλο που την είχαμε ζητήσει. Ο κύριος Παπαθανασάκης μας έλεγε ότι όλα είναι οκ και ότι χρήματα υπάρχουν. Μου είπε ότι τα λεφτά έρχονται από το εξωτερικό από δικές του καταθέσεις.

Θα έπρεπε προ πολλού να έχει εξηγήσει στους οπαδούς τι γίνεται και τι δε γίνεται. Να ξέρουμε αν θα πωληθεί ο Ηρακλής ή αλλιώς πως θα καθαρίσουμε την μπουγάδα. Περιμένω η ΠΑΕ να μου στείλει τα στοιχεία. Πάντως φέτος έγινε το μπέρδεμα. Σκέφτομαι την παραίτηση, αλλά πρώτα θέλω να δω τα οικονομικά στοιχεία”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top