«Έπρεπε να πει νωρίτερα την αλήθεια ο Παπαθανασάκης!»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής μίλησε και εξέφρασε την ανησυχία του ενόψει της νέας χρονιάς που βρίσκει τον Ηρακλή χωρίς αδειοδότηση…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aναλυτικά οι δηώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

Για το γεγονός ότι είχε αναφερθεί στα προβλήματα της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό: «Είχα πει αυτό που έβλεπα. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς υπήρχε οικονομικό πρόβλημα. Αυτό που έγινε ήταν αναπόφευκτο. Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος, μακάρι να είχα κάνει λάθος. Μπορούμε να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις. Αυτό δεν βγάζει πουθενά. Πολλές φορές μπορεί να γίνεσαι κακός. Το θέμα είναι να προλάβουμε κάτι, αν ωραιοποιήσουμε τα πράγματα δεν θα γίνει αυτό. Αν είχε μάθει ο κόσμος το τι γίνεται μέσα στην ΠΑΕ, μπορεί να είχε αποφευχθεί όλο αυτό. Ενδεχομένως να βοηθούσε ο κόσμος, αν υπήρχε η δυνατότητα. Αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε θέμα αδειοδότησης. Ενδεχομένως κάποιος να βοηθούσε και θα ήταν αλλιώς η κατάσταση».

Για τις φήμες περί ενδιαφέροντος από επενδυτή: «Δεν υπήρχαν οι συζητήσεις για τον μεγαλοεπενδυτή για μένα. Γνωρίζω ότι πάνω που βγήκε το πρόβλημα, βγήκε και ο επενδυτής, προκειμένου να καμφθούν κάποιες αντιδράσεις που υπήρχαν. Μπήκαμε σε μια διαδικασία σαν ομάδα πριν κάποια χρόνια. Πιστέψαμε ότι η ομάδα δεν θα είχε τέτοια προβλήματα με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είπα κάτι άσχημο για τον κ. Παπαθανασάκη. Αυτό μπορεί, αυτό κάνει. Ξεκινάμε μια χρονιά που θα είναι πολύ πιο δύσκολη από τη φετινή. Δεν υπάρχει όραμα και χωρίς αυτό δεν μπορεί να γίνει κάτι καλό».

Για το ότι έπρεπε να γνωστοποιηθεί το πρόβλημα νωρίτερα: «Έπρεπε να φτάσουμε να μην πάρουμε άδεια για να γίνουν όλα αυτά; Πρέπει πάντα να φτάνουμε εκεί που δεν υπάρχει γυρισμός; Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, είναι προσωπική μου άποψη. Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν μπορεί να προδικάσει κανένας τι θα γίνει σε ένα δύο χρόνια με τις υπάρχουσες συνθήκες. Πρέπει να αποφύγουμε εγκλήματα του παρελθόντος που είχαν φέρει την ομάδα σε εκείνο το σημείο. Εκεί πρέπει να γίνει η κουβέντα. Είμαστε σε κατηγορία που υπάρχουν έσοδα. Έπρεπε να γίνει κουβέντα για τους στόχους το καλοκαίρι. Ο Ηρακλής φέτος είχε κάποια στεγανά. Σε διαφορετικές περιπτώσεις θα είχαν γίνει όλα γνωστά από τον Σεπτέμβριο».

Για το αν το πρόβλημα είναι διαχειρίσιμο: «Αλλάξαμε ΑΦΜ πριν κάποια χρόνια, για να αποφύγουμε τα προηγούμενα και τελικά δημιουργήθηκαν τα επόμενα. Αφού δεν παίρνουμε άδεια, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι διαχειρίσιμα. Πρέπει να προλαμβάνουμε, γιατί τώρα δεν υπάρχει θεραπεία. Είναι πολύ νωπές οι μνήμες της άσχημης κατάστασης. Από τη στιγμή που θα χαθεί ο Βέλλιος αλλάζουν όλα τα δεδομένα γιατί είναι βαρόμετρο για την ομάδα. Γι’ αυτό λέω ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top