Δεν πάει Κατσάνειο ο Παπαθανασάκης!

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ γνωστοποιεί ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε μία κίνηση που είναι προφανές ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις, προχώρησε πριν από λίγο ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ουσιαστικά γνωστοποιεί την απόφασή του να μην παραβρεθεί στην συγκέντρωση που οργανώνεται στο Κατσάνειο, το βράδυ της Τετάρτης.

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και ο Πρόεδρός της, Σπύρος Παπαθανασάκης, θέλουν να ευχαριστήσουν την ΑΘ-10 για το ενδιαφέρον που δείχνει για το μέλλον της ομάδας μας και για τη διοργάνωση συζήτησης με τη συμμετοχή όλων μας την προσεχή Τετάρτη 11 Μαΐου.

Με γνώμονα την ουσιαστική ενημέρωση του κόσμου, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα γνωστοποιήσει τα μελλοντικά της σχέδια για την ομάδα μας την επόμενη εβδομάδα, ημέρα Παρασκευή 20 Μαΐου ή νωρίτερα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και πλέον αναμένεται η αντίδραση από την πλευρά του κόσμου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση δεν επισημαίνεται ο τρόπος με τον οποίο θα γνωστοποιήσει τα μελλοντικά του σχέδια. Με ανοιχτή συγκέντρωση, με συνέντευξη τύπου ή με μία απλή τοποθέτηση;

Όπως και να έχει, είναι ξεκάθαρο ότι οι σχέσεις του Παπαθανασάκη με ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κυανόλευκου κόσμου, δοκιμάζονται σκληρά και πλέον απαιτούνται κινήσεις από την πλευρά του μεγαλομετόχου για να αντιστραφεί το κλίμα.

Ευχής έργον είναι ότι θα αποφασίσει να ανοίξει τα χαρτιά του, να έχει να πει κάτι συγκεκριμένο για την επόμενη ημέρα. Μέχρι τότε, όλα φαίνονται να είναι στον αέρα.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top