Νέα πρωτοβουλία της Α.Θ 10

Μετά την συνέλευση της Παρασκευής, στην οποία τελικά δεν βρέθηκε ο Σπύρος Παπαθανασάκης, η Αυτόνομη Θύρα 10 καλεί τους φίλους του Ηρακλή και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, στη συγκέντρωση που θα γίνει στο Κατσάνειο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 11/5 και θα αρχίσει στις 20:00 και στοχεύει στη δημόισα ενημέρωση για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά τα μέλη του συνδέσμου αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:

“Μετά τη συνέλευση που έλαβε χώρα στα γραφεία του συνδέσμου μας και αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ  αγνόησε την έκκληση – προτροπή μας να εξηγήσει επίσημα στον λαό του ΗΡΑΚΛΗ πώς οδηγηθήκαμε σε αυτό το σημείο και τι σχεδιάζει για το μέλλον.

Αποφασίσαμε λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τις δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης όπου είπε ότι όποιος θέλει εξηγήσεις να του τις ζητήσει πρόσωπο με πρόσωπο να  καλέσουμε τόσο τον μεγαλομέτοχο όσο και όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ τη Τετάρτη 11/5 στις 20:00 στο Κατσάνειο ώστε να γίνει μια επίσημη δημόσια ενημέρωση για το παρών και το μέλλον της ομάδας.

Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ δεν είναι μόνο η Αυτόνομη Θύρα 10 ή η αντιπροσωπεία της, είναι και άλλοι χιλιάδες οι οποίοι ανησυχούν και θεωρούμε πολύ σημαντικό να ακούσουν και αυτοί από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει στην ΠΑΕ και πού αυτή βαδίζει.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης είναι μέχρι και σήμερα πρόεδρος της ομάδας και ως τέτοιον θέλουμε και θα του συμπεριφερθούμε, δεν υπάρχει κανένας λόγος και αυτό το διαβεβαιώνουμε και το τονίζουμε σε όλους τους τόνους, που να τον κρατήσει μακριά από μια ηρακλήδικη μάζωξη σαν αυτή της Τετάρτης.

Ελπίζουμε τη Τετάρτη το Κατσάνειο να γεμίσει από ηρακληδείς και ο πρόεδρος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και να μη μας φέρει στη δύσκολη θέση ενός μονολόγου όπου τα επιχειρήματα και τα ερωτήματα μας θα μείνουν αναπάντητα.

Υγ: Κάνουμε έκκληση και στον κύριο Κακαγιάννη αν βρίσκεται στην Ελλάδα να είναι παρών στο Κατσάνειο”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top