Χουάντερσον: “Υπάρχουν προτάσεις, όμως έχω συμβόλαιο με τον Ηρακλή”

Τι είπε ο Χουάντερσον για το μέλλον του και όχι μόνο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

 Το σχόλιό του για τη μη αδειοδότηση του Ηρακλή: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω αυτό το θέμα. Βαραίνει καθαρά τη διοίκηση της ομάδας αυτό το κομμάτι. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής».

Για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα από τη μη εξασφάλιση της αδειοδότησης: «Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει η βάση με ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια για να χτίσουμε μια καλή ομάδα. Στενοχωριέμαι για την αποχώρηση των Περόνε και Ρομάνο, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε και να μην μείνουμε στο χθες. Με προσεκτικές κινήσεις θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και του χρόνου».

Για τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από άλλους συλλόγους: «Αυτή είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, αλλά έχω και προτάσεις από άλλες ομάδες. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, εγώ είμαι επαγγελματίας και θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου. Όποιος ενδιαφέρεται για μένα θα πρέπει να μιλήσουν με τη διοίκηση. Με τιμάει όμως το γεγονός ότι ενδιαφέρονται ομάδες για μένα, γιατί αυτό δείχνει ότι εκτιμούν την καλή παρουσία που είχα φέτος».

Για το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές προσανατολίζονταν να καταθέσουν προσφυγές και τελικά τους συγκράτησε ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Είναι κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Είναι καθαρά θέμα διοίκησης και δεν θα ήθελα να πάρω θέση, γιατί είναι πολύ λεπτοί οι χειρισμοί που θα πρέπει να κάνει η διοίκηση».

Για το αν είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη η φετινή χρονιά: «Θα θέλαμε λίγο παραπάνω τύχη όταν είχαμε βρεθεί κοντά στα πλέι οφ. Αν είχαμε τύχη ίσως να ήμασταν καλύτερα».

Η στιγμή που κρατάει από τη φετινή χρονιά: «Θα μείνω με τις άσχημες στιγμές που πέρασα προσωπικά φέτος, γιατί αυτές με καθοδηγούν και με βοηθούν να γίνομαι καλύτερος. Είχα κάποιες δύσκολες στιγμές και τις ξεπέρασα, αλλά υπήρξαν και πολλές θετικές στιγμές. Από όλα αυτά μαθαίνεις και παίρνεις παραδείγματα».

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top