Τέλος οι Ρομάνο και Περόνε!

Ανοιξε η πόρτα της εξόδου για δύο παίκτες…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Επειτα από δύο χρόνια παρουσίας τους στον Ηρακλή, οι Ντιέγκο Ρομάνο και ο Εμάνουελ Περόνε αποτελούν παρελθόν από τους “κυανόλευκους”.

Oι δύο Αργεντίνοι, άλλωστε δεν είχαν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά και από τη στιγμή που ο Ηρακλής δεν εξασφάλισε αδειοδότηση ήταν αναμενόμενο να μη συνεχίσουν στην ομάδα.

Μάλιστα, ο Σπύρος Παπαθανασάκης αποχαιρέτησε με δήλωση του τους δύο παίκτες.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομάδα μας κατά τις δύο τελευταίες ποδοσφαιρικές περιόδους. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΗΡΑΚΛΗ τη σεζόν 2016-17.

Ο Πρόεδρος, Σπύρος Παπαθανασάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θεωρώ μεγάλη μου τιμή, όπως το ίδιο πιστεύω πως νιώθουν όλα τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, που δύο τόσο σημαντικοί παίκτες, οι Ντιέγκο Ρομάνο και Εμάνουελ Περόνε, ήταν μέλη της ομάδας μας.

Θα ήθελα να πω και στους δύο, ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» για την πολύτιμη συνεισφορά τους και για το γεγονός ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ επέστρεψε και πάλι στη SUPERLEAGUE. Εύχομαι τόσο στους δύο αθλητές, όσο και τις οικογένειές τους, κάθε επιτυχία και ευτυχία στο μέλλον»

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top